Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:50:07

Μητσοτάκης για το νέο κύμα της πανδημίας

Όσον αφορά τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς αναφορικά με τα μέτρα ανάσχεσης του κύματος κρουσμάτων, που δοκιμάζει τη χώρα και κλάδους στο τουρισμό ο πρωθυπουργός είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πάντα έτοιμοι να επικαιροποιήσουμε και να ενισχύσουμε περισσότερο αυτά τα μέτρα, στηριζόμενοι πάντα σε πραγματικά δεδομένα, τα οποία δίνουμε στη δημοσιότητα κάθε μέρα με απόλυτη διαφάνεια.

Και, βέβαια, για ακόμη μία φορά θα ζητήσουμε τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όπως το έκαναν πάντα, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να περιορίσουμε αυτήν την αυξητική τάση την οποία δείχνει ο κορωνοϊός».

Στο σημείο αυτό, ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μητσοτάκης στις διασπορά ψευδών ειδήσεων: «Θα ζητήσουμε τη στήριξη όλων των πολιτών και σε κάτι ακόμα: Στην αντιμετώπιση των fake news τα οποία εξακολουθούν, δυστυχώς, να εμφανίζονται με μεγάλη συχνότητα στο διαδίκτυο και τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν από όλους μας. Και βέβαια να αντιμετωπιστούν κυρίως μέσα από τις προσωπικές ιστορίες αυτών οι οποίοι έχουν δει στην πράξη τι σημαίνει κορωνοϊός, πόση ζημιά μπορεί να κάνει, αυτών οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και οι οποίοι φοράνε τη μάσκα τους κάθε μέρα για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά και τους συμπολίτες τους και τους ανθρώπους που αγαπούν».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline