Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  16:58:42

Μητσοτάκης αισιόδοξος για το εμβόλιο

«Ξέρουμε ότι το 2020 είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή -δεν κρύψαμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας- μιλήσαμε για τις επιπτώσεις μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στην ελληνική οικονομία» ανέφερε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του αμέσως μετά τις συναντήσεις με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Θεσσαλονίκης αλλά και της σύσκεψης που προηγήθηκε για την πορεία των έργων.

«Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι δεν καθίσαμε με τα χέρια σταυρωμένα. Έχω πει πολλές φορές ότι έχουμε φυλάξει εφεδρείες και πολεμοφόδια για να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία το δύσκολο Φθινόπωρο και τον δύσκολο Χειμώνα που έρχονται», τόνισε χαρακτηριστικά

Με την καλή ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε γρήγορα την κρίση του κορωνοϊού. Τονίζω ότι οριστικά θα βγούμε από αυτήν την κρίση μόνο όταν θα βρεθεί μια αποτελεσματική θεραπεία ή και ένα εμβόλιο. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για τα χρονοδιαγράμματα ως προς την διαθεσιμότητα εμβολίων που θα έχουμε ως Ελληνική Κυβέρνηση. Αλλά ξέρουμε ότι έχουμε κατ' ελάχιστον έξι δύσκολους μήνες μπροστά μας. Και γι' αυτό είμαστε εδώ, για να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία, τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία και το 2021 ελπίζω ότι θα έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας αυτή την κρίση και θα έχουμε βάλει ήδη τα θεμέλια για μια πολύ ουσιαστική, μια πολύ ρωμαλέα ανάπτυξη».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline