Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021  19:53:42

ΠΟΕΔΗΝ: Τρεις ιερωμένοι και 53 ακόμη ασθενείς νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ο Ευαγγελισμός νοσηλεύει 56 περιστατικά κορωνοϊού, ανάμεσά τους, οι Αρχιεπίσκοποι Ελλάδας και Αλβανίας και ακόμη ένας ιερέας.

«Ελάτε να δείτε την ταλαιπωρία των ασθενών» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, απαντώντας σε μηνύματα που δέχεται από αρνητές του κορωνοϊού.
Όπως αναφέρει: «Μία κυρία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα με κάψει ο Θεός που λέω ψέματα ότι υπάρχει κορωνοϊός. Μου είπε ότι είμαι αντίχριστος και άλλα τέτοια. Την κάλεσα να έρθει μαζί μου στον Ευαγγελισμό να δει ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις ούτε σε αξιοσέβαστους Ιερωμένους. Την κάλεσα να δει την ταλαιπωρία των άλλων νοσηλευόμενων ασθενών».

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στη ΜΑΦ, που -όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος- τώρα λογίζεται ως ΜΕΘ.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, διευκρινίζει ότι η συγκεκριμένη ΜΑΦ άδειασε για να γίνουν επισκευές, προκειμένου να μετατραπεί σε κανονική ΜΕΘ, αλλά λόγω κορωνοϊού επανέφεραν τον προηγούμενο εξοπλισμό της. Στην εν λόγω ΜΕΘ ο Αρχιεπίσκοπος είναι ο πρώτος ασθενής που νοσηλεύεται, μετά την επαναλειτουργία της, αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, 31 είναι οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις 44 κλίνες ΜΕΘ.
«Ο Ευαγγελισμός νοσηλεύει 56 περιστατικά κορωνοϊού και όσα σταθεροποιούνται διακομίζονται σε νοσοκομεία covid (Παμακάριστος, Αμαλία Φλέμινγκ). Στον Ευαγγελισμό συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος και στον 5ο όροφο ο ιερέας συνοδός του, που βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορωνοϊό. Και οι δύο σε πολύ καλή κατάσταση», καταλήγει ο κ. Γιαννάκος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline