Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:51:59

Από που ξεκίνησε η διασπορά στο νοσοκομείο «Μεταξά»

«Έχουν αυξηθεί τα κρούσματα και πάνε προς τα 30, σε όλες τις ειδικότητες και έχουμε και 12 ασθενείς» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Θωμάς Κατσικάρος πρόεδρος Εργαζομένων του νοσοκομείου «Μεταξά» στον Πειραιά επισημαίνοντας ότι αναμένονται και άλλα αποτελέσματα.

Από πού ξεκίνησε η διασπορά
Σύμφωνα με τον ίδιο, η διασπορά ξεκίνησε από συνοδούς ασθενών και ασθενείς. Φέρνοντας χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο κ. Κατσικάρος είπε ότι «έγινε χειρουργείο σε ασθενή με τεστ αρνητικό. Στη πορεία βγήκε θετικός και δυο νοσηλεύτριες μετά τον έλεγχο βγήκαν θετικές ενώ ήταν εμβολιασμένες».

–Νοσοκομείο Μεταξά: Θετικοί στον κορωνοϊό 24 εργαζόμενοι – Διασπορά σε ασθενείς

Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν τιτάνια μάχη ενάντια στην πανδημία που «πνίγει» τα νοσοκομεία της Αττικής

|Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν τιτάνια μάχη ενάντια στην πανδημία που «πνίγει» τα νοσοκομεία της Αττικής.
Στο νοσοκομείο Μεταξάς, 24 μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα κλινικές του νοσοκομείου να κλείνουν, αφού υπήρχε διασπορά του ιού και σε ασθενείς.
Ζήτημα προκύπτει από το γεγονός του εμβολιασμού ή μη των υγειονομικών, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν όλοι εμβολιαστεί κατά της Covid-19.
Τεράστια μάχη δίνουν όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, με τις εφημερίες να μετατρέπονται σε εφιάλτη τόσο για τους γιατρούς όσο και για τους ασθενείς.
Οι κενές κλίνες ΜΕΘ Covid είναι ελάχιστες, ενώ πλέον νοσηλεύονται όλο και νεαρότεροι ασθενείς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline