Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:50:16

Περισσότερα Μονοκλωνικά αντισώματα – χάπια για διάθεση σύντομα

Καλύτερα νέα στον πόλεμο κατά της νέας επιδημίας με τα αντισώματα αλλά όχι για μαζική, μεγάλη εφαρμογή Αλλωστε θεωρούνται ειδικής εφαρμογής και βοήθειας και όχι για τους πάντες κρούσματα-θύματα του κορονοιού.


Συγκεκριμένα, όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας Αθαν. Πλεύρης «έχουμε πάρει τα 2.000 μονοκλωνικά τα Regeneron, που δίνονται και κυρίως αφορούν την μετάλλαξη Δέλτα, τη λεγόμενη τέταρτη, περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα, 10 μέρες, 5.000 χάπια από τη Merck . Με την εταιρία για το χάπι Pfizer είμαστε σε επαφή ήδη για να έχουμε πως όταν πάρουν την άδεια, η άδεια (EMA) αναμένεται από τέλη Ιανουαρίου, έως τα μέσα Φεβρουαρίου, να είμαστε από τις πρώτες χώρες που αρχές Μαρτίου θα βρίσκεται το χάπι της Pfizer που φαίνεται ότι έχει καλά αποτελέσματα». «Το εμβόλιο όμως είναι αυτό που μας σώζει», επεσήμανε.

Για τη λεγόμενη «μετάλλαξη Flurona» στο Ισραήλ, ο υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι δεν είναι ακριβώς μετάλλαξη, είναι ταυτόχρονη νόσηση από κορωνοϊό και γρίπη και αυτό το μείγμα προκαλεί επιβάρυνση παραπάνω, εμείς δεν έχουμε τέτοιο κρούσμα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline