Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:46:28

Επτά απλές συμβουλές για πιο ασφαλή passwords

Την ίδια στιγμή, τα μετρητά της Apple έχουν τριπλασιαστεί από το 2010 και ανέρχονται σε περισσότερα από 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

(Αυτό, παρά το γεγονός ότι η Apple έχει δαπανήσει συνολικά 92,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε μερίσματα και επαναγορές μετοχών στη διάρκεια της θητείας του Κουκ, ακόμη πιο αξιοσημείωτο καθώς ο Τζομπς δεν αγαπούσε τη διανομή μερισμάτων στους μετόχους).

Η Apple έχει κρατήσει το μερίδιο αγοράς της στα smartphones, ιδίως στην Κίνα, όπου σημείωσε πωλήσεις ύψους 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων συνολικά το 2014. Ο Κουκ χειρίστηκε τα περιστασιακά προβλήματα με τα προϊόντα της Apple – π.χ. το Apple Maps – με ειλικρίνεια και ταπεινότητα. Επίσης, ο ίδιος έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την πολυετή ομάδα διαχείρισης που κληρονόμησε από τον Τζομπς, μεγαλώνοντάς τη με την πρόσθεση λίγων νέων βασικών παικτών και παραδεχόμενος τις περιστασιακές αποτυχημένες προσλήψεις.

Ο Κουκ διαφοροποιείται από τον Τζομπς με μυριάδες τρόπους και όχι μόνο λόγω της προθυμίας του να μιλήσει για κοινωνικά θέματα. Ο Κουκ, ο οποίος εντάχθηκε στην Apple από την Compaq Computer το 1998, έχει εμπειρία λειτουργικής διαχείρισης και είχε περάσει τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην ΙΒΜ. Αυτό σημαίνει ότι στην Apple δεν θεωρείται αυτό που ορισμένα στελέχη αποκαλούν «ειδικός στο αντικείμενο» σε καθοριστικούς τομείς όπως η ανάπτυξη προϊόντων, ο σχεδιασμός και το μάρκετινγκ. Κατά συνέπεια, συμπεριφέρεται περισσότερο σαν προπονητής που εμπιστεύεται τους παίκτες του και όχι σαν διαχειριστικός υπεύθυνος, όπως ήταν ο Τζομπς.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline