Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:08:05

To Facebook αλλάζει ξανά - Μαζεύει όλες τις ειδοποιήσεις

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες του Facebook το εμπιστεύονται καθημερινά προκειμένου να ενημερωθούν για τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις. Οπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, η νέα εφαρμογή των ειδοποιήσεων έρχεται να κατηγοριοποιήσει καλύτερα αυτά τα δεδομένα, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών.

Οπως ανακοίνωσε ο Κιθ Πέιρις στο επίσημο blog του Facebook, ο λόγος που η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση ήταν επειδή εισακούστηκαν οι επιθυμίες του κόσμου, ο οποίος ζητούσε μια πιο εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες, οι οποίες θα ήταν σημαντικές στην καθημερινότητά του.

Πλέον ο κάθε χρήστης θα μπορεί σε μια ειδική ενότητα να βλέπει όλα τα notifications, τα οποία αφορούν γενέθλια φίλων, πληροφορίες από σελίδες τις οποίες ακολουθεί, Live Scores αλλά και τα events τα οποία πλησιάζουν και στα οποία έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα ανάλογα με το που βρίσκεται ο καθένας να αποκτά πρόσβαση σε πληροφορίες όπως οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή του, εκδηλώσεις, εστιατόρια αλλά και ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στόχος του Facebook είναι πέρα από ένα μέσο επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους να γίνει σιγά-σιγά το απόλυτο εργαλείο χρήσιμων πληροφοριών.

Η εφαρμογή θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη για όλα τα android κινητά και τα iPhone πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline