Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το αγαπημένο τζιν της Όντρεϊ Χέπμπορν είναι η απόλυτη τάση της σεζόν -Classy και διαχρονικό

Η Όντρεϊ Χέπμπορν δεν παύει να μας εμπνέει ακόμη και δεκαετίες μετά τις εμβληματικές της ταινίες. Η πολυβραβευμένη ηθοποιός υπήρξε ένα από τα πρώτα fashion icon, πριν καν υπάρξει ο όρος. Έκανε μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις, εμπνέοντας τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας και δημιουργώντας τάσεις που βλέπουμε ακόμη και σήμερα.


Το ξεχωριστό 60s style της έμεινε στην ιστορία, ενώ τα τελευταία χρόνια επιστρέφει μέσα από fashion trends που βλέπουμε παντού, στις καμπάνιες μόδας αλλά και στο street style.

Το μικρό μαύρο φόρεμα δια χειρός Givenchy, οι φλατ μπαλαρίνες της Sabrina, το nautical look κ.α. είναι μερικά από τα κομμάτια που έκανε διαχρονικά και τα φοράμε μέχρι και σήμερα.
Από ό,τι φαίνεται όμως, η λατρεμένη μας Όντρεϊ λάτρευε και ένα συγκεκριμένο είδος τζιν, που θα βλέπουμε παντού και θα φοράμε φέτος.
Στην ταινία του 1967, «Δύο για το δρόμο», μια ρομαντική κομεντί, όπου πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Άλμπερτ Φίνεϊ, η μελαχρινή ηθοποιός άλλαξε πολλά outfit που θα ζήλευε κάθε κομψή και μοδάτη γυναίκα.

Αυτό όμως που φαίνεται πώς ήταν το απόλυτο κομμάτι ήταν το κλασσικό, ίσιο τζιν. Το denim σε ίσια γραμμή είναι διαχρονικό, κλασσικό και τώρα επιστρέφει για τα καλά στη μόδα.

Δεν είναι κολλητό, skinny ή «σωλήνας» αλλά ούτε και φαρδύ. Είναι ακριβώς σε ευθεία γραμμή, απλό και μίνιμαλ, χωρίς να κολλά στα πόδια και τους αστραγάλους.
Η Όντρεϊ το φόρεσε με πουλόβερ, ζώνη και αθλητικά παπούτσια, όπως ακριβώς θα το φορέσουμε και εμείς αυτή τη σεζόν, όπως και όλα τα fashion girls.

Άλλωστε η εποχή επιτάσσει casual chic κομμάτια για comfy, απλά looks, χωρίς να είναι επιτηδευμένα
Βρήκαμε δύο οικονομικά κομμάτια από high street brands με την φετινή τάση στα τζιν:

Πολυμέσα