Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελλάδα «ψηφίζουν» οι Βρετανοί και το χειμώνα. Με ιδιαίτερη προτίμηση όχι τόσο την Αθήνα και την Αττική.

Η Κέρκυρα αναδεικνύεται ως το δημοφιλέστερο ελληνικό νησί για χειμερινές διακοπές, και ακολουθούν η Ζάκυνθος, η Ρόδος και η Σαντορίνη που προσελκύουν επίσης περισσότερους επισκέπτες από τη Βρετανία σε σχέση με πέρυσι.

Πρόσφατη έρευνα της βρετανικής Simply Holiday Deals αποκαλύπτει ότι το 90% των Βρετανών επιθυμούν να περνούν τις χειμερινές τους διακοπές σε περισσότερο ηλιόλουστες περιοχές της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία.

Η έρευνα προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέροντα συμπεράσματα, όπως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανών αδιαφορεί για τις επιπτώσεις του Brexit. Ακόμη, κι όταν ρωτήθηκαν για το αν ή όχι ο ιός Zika τους αποθαρρύνει από προορισμούς, όπως η Ταϊλάνδη, τα Μπαρμπέιντος και το Μεξικό, πάνω από το 60% απάντησαν ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η Simply Holiday Deals προμηθεύει ταξιδιωτικές προσφορές για τα μέλη της στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ παρέχει επίσης ταξιδιωτικούς οδηγούς, επιλογές αναζήτησης και συμβουλές προς ταξιδιώτες, για ασφαλείς και οικονομικές διακοπές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Brian Jones, δήλωσε σχετικά με την έρευνα: «Υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών στην αγορά, ώστε αν δε λάβουμε υπόψη μας τι ζητά η πελατειακή μας βάση, μπορεί να χάσουμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται και στα αποτελέσματα της έρευνας, τα μέλη μας έχουν σαφείς προτιμήσεις και εμείς τις αφουγκραζόμαστε».

 

Πολυμέσα