Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurovision 2021: Στις 10 Μαρτίου η επίσημη παρουσίαση από την ΕΡΤ του ελληνικού τραγουδιού

Χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια παρά τις πυρετώδεις προετοιμασίες, η Στεφανία Λυμπερακάκη δίνει υπόσχεση για την ελληνική εμφάνιση στη Eurovision.

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision, όπως αποκάλυψε η ερμηνεύτριά του Στεφανία, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Σε απευθείας σύνδεση, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Αντριάνα Παρασκευοπούλου συνομίλησε με τη Στεφανία Λυμπερακάκη και τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα, οι οποίοι αποκάλυψαν την ημερομηνία της παρουσίασης του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής, καθώς και λεπτομέρειες για το βιντεοκλίπ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες.

Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή. Πρόσθεσε επίσης ότι το βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Στο ρεπορτάζ, που είχε προηγηθεί στα εξωτερικά γυρίσματα του βιντεοκλίπ, η Στεφανία μίλησε με ενθουσιασμό για το τραγούδι που έχουν δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade και η Sharon Vaughn: «Το "Last Dance" είναι τέλειο! Είναι χορευτικό, είναι ποπ, έχει vibes από την Dua Lipa, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ!

Χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια παρά τις πυρετώδεις προετοιμασίες, η Στεφανία έδωσε τη δική της υπόσχεση για την ελληνική εμφάνιση στη Eurovision: «Ετοιμαστείτε για κάτι πολύ δυνατό για την Ελλάδα».
Μιλώντας για τον σκηνοθέτη του βιντεοκλίπ, Κώστα Καρύδα, η 18χρονη τραγουδίστρια τον χαρακτήρισε πολύ γλυκό και εξαιρετικό επαγγελματία με ξεχωριστές ιδέες.

Ο Κώστας Καρύδας αποκάλυψε στοιχεία για το ύφος του βιντεοκλίπ, το οποίο θα έχει γυρίσματα σε στούντιο και εξωτερικούς χώρους, αισθητική από πίνακες ζωγραφικής, ονειρικές εικόνες και πολλά εφέ: «Θα δείτε τη Στεφανία ως μια δυναμική γυναίκα να κάνει πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε» , είπε χαρακτηριστικά.

Για τη συνεργασία του με τη Στεφανία ο Κώστας Καρύδας είπε: «Eίναι ένα κορίτσι με πολλή ενέργεια και πολλή διάθεση να συμμετέχει σε ό,τι τρελό τη βάζω να κάνει. Φέτος έχουμε περισσότερη οικειότητα και διαφορετική χημεία. Συνεννοούμαστε κατευθείαν!».
Δείτε τις δηλώσεις της Στεφανίας και του σκηνοθέτη του βιντεοκλίπ του «Last Dance», Κώστα Καρύδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1:

Πολυμέσα