Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:33:18

Ο Φρανσουά Ολάντ πάλι βλέπει ανάκαμψη

Η ανάκαμψη όχι μόνο έχει αρχίσει στην Ευρώπη, αλλά έχει μπει σε κανονική τροχιά. Νέα, μια ακόμη δήλωση, αισιόδοξη από το Γάλλο Πρόεδρο. Την ώρα, που οι διεθνείς προβλέψεις για τη χώρα του δεν είναι οι καλύτερες. Αυτός όμως επιμένει, λες και αλλάζουν τα πράγματα μόνο με δηλώσεις.

 

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ διαβεβαίωσε σήμερα πως η οικονομική ανάπτυξη έχει μπει σε τροχιά, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της 14ης Ιουλίου.

«Η ανάκαμψη είναι εδώ», διεμήνυσε ο Ολάντ στην ερώτηση εάν η πρόβλεψη για συρρίκνωση κατά 0,2% της γαλλικής οικονομίας για το 2013 από το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής τον ανησυχεί.

«Υπάρχει μία βιομηχανική παραγωγή που επανακινείται», επιχειρηματολόγησε ο Ολάντ, διευκρινίζοντας πως η Γαλλία είναι «η χώρα εκείνη στην Ευρώπη που η βιομηχανική παραγωγή ξαναμπήκε σε κίνηση με τη μεγαλύτερη ταχύτητα».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline