Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:28:08

Δεν μπόρεσε να νοικιασθεί ακόμα η βίλα Βαρουφάκη

Ένα δημοσίευμα της Daily Mail για τoν Γιάνη Βαρουφάκη και την βίλα της συζύγου του στην Αίγινα, ήρθε για να προκαλέσει. Με εμπάθεια και ανακρίβεια.

«Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας» ανέφερε δημοσίευμα της Daily Mail για την ενοικίαση του πολυτελούς εξοχικού του έλληνα υπουργού οικονομικών ή του «σοσιαλιστή της σαμπάνιας -όπως τον αποκαλεί ειρωνικά - προς 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Πράγματι το ζεύγος Βαρουφάκη θέλησε να νοικιάσει τη βίλλα, αλλά όπως διαβεβαιώνει ο μεσίτης τους, δεν βρέθηκε πελάτης ακόμα.
Η βρετανική εφημερίδα έψαξε και έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις φωτό από την βίλα της Αίγινας:

«Μετά τη φωτογράφηση - σελέμπριτι που τον έφερε σε δύσκολη θέση, ο κ. Βαρουφάκης φαίνεται να αποφάσισε ότι η κατά της λιτότητας εικόνα είναι κακή σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και για αυτό αποφάσισε να δώσει προς ενοικίαση τη βίλα των 170 τετραγωνικών μέτρων», έγραψε η βρετανική εφημερίδα.

Στο κείμενο της Daily Mail υπήρχε και η φόρμα του μεσίτη, Boutique Athens, που μεσολαβεί για την ενοικίαση της εξοχικής κατοικίας στην Αίγινα στην οποία αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες του σπιτιού πλην της πισίνας.

Ο Σκάι απευθύνθηκε στον μεσίτη Boutique Athens και ρώτησε αν αληθεύει η είδηση της ενοικίασης της βίλας.
«Το 2014 αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας δοκιμαστικά το εξοχικό της Δανάης Στράτου στην Αίγινα. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς ενοικιαστών και δεν ενοικιάστηκε ποτέ» ήταν η απάντηση των μεσιτών. Πάντως ακόμα διατίθεται για κάθε ενδιαφερόμενο.

 varoufakis-rates

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline