Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:18:35

Μίσος και αγάπη του Ελτον Τζον για τη μητέρα του

Για την αποξένωση της από το γιο της μίλησε σε συνέντευξη της η μητέρα του Ελτον Τζον, αποκαλύπτοντας την αφορμή της ρήξης τους και εκφράζοντας την πικρία της για τον σύζυγο του, τον οποίο έμμεσα κατηγορεί γι' αυτό.

Οπως αναφέρει η ίδια, μιλώντας στην Daily Mail, παρόλο που είχε υπάρξει μία στοργική μητέρα για αυτόν καθ 'όλη την παιδική του ηλικία, και τον στήριξε μέσα από όλα τα σκαμπανεβάσματα της καριέρας του, ο Ελτον επέλεξε να διακόψει κάθε επαφή μαζί της μετά από έναν καυγά τους.

Η ακριβής φύση του καυγά τους που οδήγησε στη ρήξη δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ πριν, αλλά τώρα η Σέιλα, αποφάσισε να μιλήσει στη Daily Mail και να διαλευκάνει το μυστήριο της σχέσης τους.

«Ναι, είναι 7 χρόνια, τον Ιούνιο», εκμυστηρεύεται ήσυχα για την αποξένωση από τον γιο της. «Αλλά ξέρετε, έχω συνηθίσει σε αυτό. Και ήταν όλα τόσο ηλίθια, τόσο ασήμαντα»

Όλα ξεκίνησαν, αποκαλύπτει, όταν ο Ελτον της τηλεφώνησε ξαφνικά και τη διέταξε να κόψει κάθε επαφή με δύο από τους παλαιότερους φίλους τους, τον Μπομπ Χάλεϊ και τον Τζον Ρέιντ με τους οποίους είχε μαλώσει.

Ο Μπομπ Χάλεϊ ήταν οδηγός και προσωπικός βοηθός του Ελτον Τζον, τον οποίο απέλυσε μετά από περισσότερα από 30 χρόνια υπηρεσίας ως μέρος μιας σειράς αλλαγών που έκανε στην ομάδα του.

Ο Τζον Ρέιντ από την άλλη, ήταν μάνατζερ του Ελτον Τζον και αργότερα εραστής του, ο άνθρωπος που τον καθοδήγησε από τις πρώτες μέρες της καριέρας του μέχρι την κορυφή.
Καθώς η Σέιλα γνώριζε αυτούς τα δύο άνδρες για δεκαετίες, και την στήριζαν ιδιαίτερα και τους αγαπούσε, αρνήθηκε κατηγορηματικά να τους αποκόψει από τη ζωή της.

«Του είπα: "δεν θέλω να τους κόψω από τη ζωή μου. Ο Μπόμπ είναι σαν γιος μου και πάντα ήταν εδώ και με πρόσεχε" Ο Ελτον, που δε συνηθίζει να βρίζει, άρχισε να μου μιλάει απαίσια και προς μεγάλη έκπληξή μου, μου είπε ότι με μισούσε. Και στη συνέχεια μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Φανταστείτε! Σε μένα, τη μητέρα του!» Μια μητέρα, εξάλλου, η οποία ήταν τότε 83 χρονών.

Ωστόσο, παρά τα σκληρά λόγια του Ελτον, η Σέιλα δεν έχει μετανιώσει για την αντίδραση της. «Δεν είμαι άτομο που του αρέσει να το ελέγχουν. Ούτε καν ο ίδιος μου ο γιος. Δεν είχα καμία πρόθεση να εγκαταλείψω τον Τζον και τον Μπομπ επειδή μου το είπε. Μου είπε ότι αγαπάω περισσότερο τον Μπομπ από αυτόν και του απάντησα κι εσύ σκέφτεσαι περισσότερο αυτό το πράγμα που παντρεύτηκες, από τη μητέρα σου.» Με τον όρο «πράγμα» αναφερόταν στον Ντέιβιντ Φέρνις, χρόνια συνεργάτη και πλέον σύζυγο του Ελτον Τζον.

«Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που του είπα εδώ και 7 χρόνια. Υποθέτω ότι ήταν τρομοκρατημένος, γιατί τόλμησα να τον παρακούσω»
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ελτον Τζον - ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος που μπορεί να είναι θαυμάσια γενναιόδωρος και καλόκαρδος στους φίλους του - θα έχει τη δική του ερμηνεία των γεγονότων.

Ωστόσο όπως εξηγεί η ίδια, η οργή της και ο τρόπος που του μίλησε προκύπτει από το γεγονός ότι βλέπει τον Φέρνις να προσπαθεί να απομακρύνει το γιο της από τους φίλους και την οικογένεια του. «Δεν καλεί πια τους φίλους του σε πάρτι όπως παλιά και ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτό» εξηγεί.
Η Σέιλα πιστεύει ότι οι μόνοι άνθρωποι που έχουν σημασία για τον Φέρνις και τον Ελτον είναι οι προσωπικότητες και οι πάμπλουτοι με τους οποίους συναναστρέφονται πλέον. «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα πλούτη και η φήμη. Ο Φέρνις θέλει εσκεμμένα να τους απαλλάξει από τους "πληβείους" και έχει διώξει όλους τους φίλους τους»

Τα προβλήματα για τη Σέιλα άρχισαν από τη πρώτη μέρα της τελετής συμβίωσης του Ελτον με τον Φέρνις, όταν η ίδια αρνήθηκε να φορέσει καπέλο, χαλώντας έτσι τα σχέδια του Φέρνις που ήθελε να κάνει το γάμο της χρονιάς. «Με πληροφόρησε η γραμματέας του Φέρνις ότι δε θα είμαι στις φωτογραφίες του γάμου»
Ωστόσο, η ίδια παρά την απέχθεια της για τον σύντροφο του γιου της πιστεύει ότι υπάρχει μέλλον στη σχέση της με τον Ελτον, αφού της έστειλε λευκές ορχιδέες στα 90α γενέθλια της πριν λίγες μέρες, ενώ συνεχίζει να πληρώνει για το σπίτι και την ιατροφαρμακευτική της περίθαλψη, ακόμα κι αν δεν έχουν σχέσεις πια.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline