Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  02:48:14

Γάμος στη σουηδική αυλή θυμίζει σύγχρονη "Σταχτοπούτα"

Ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας, και τρίτος στη σειρά διαδοχής, παντρεύτηκε την εκλεκτή του Σοφία Χέλκβιστ, πρώην σταρ τηλεριάλιτι, πρώην τόπλες μοντέλο, πρώην σερβιτόρα και εκπαιδεύτρια της γιόγκα, επισφραγίζοντας μία ακόμη ιστορία σύγχρονης "Σταχτοπούτας" σε ευρωπαϊκό βασιλικό οίκο.

Ο 36χρονος πρίγκιπας γνώρισε την 30χρονη το 2010 σε εστιατόριο και οι λεπτομέρειες της σχέσης τους, μαζί με το παρελθόν της νύφης, έδωσαν τα τελευταία χρόνια τροφή στα σουηδικά μέσα ενημέρωσης. Παρά τη μείωση της δημοτικότητας της σουηδικής βασιλικής οικογένειας, το ζευγάρι είναι πολύ δημοφιλές και χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα κρατώντας σουηδικές σημαίες στους δρόμους γύρω από το παλάτι, σε παρεκκλήσι του οποίου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια τελετή, για να δουν τη βασιλική πομπή.

Η Σοφία Χέλκβιστ απάντησε στη σουηδική τηλεόραση ότι έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν της. "Δεν μετανιώνω για τίποτε. Όλες αυτές οι εμπειρίες με έκαναν αυτό που είμαι. Σήμερα δεν θα είχα κάνει τις ίδιες επιλογές".

Απαντώντας στις φήμες που έκαναν λόγο για δυσφορία στη βασιλική οικογένεια για το παρελθόν της Σοφία Χέλκβιστ, το παλάτι έδωσε έμφαση στη φιλανθρωπική δράση της, και ειδικότερα στη δράση της οργάνωσης Project Playground, της οποίας είναι συνιδρύτρια από το 2010 και ασχολείται με τη φροντίδα μη προνομιούχων παιδιών στη Νότια Αφρική και στην εθελοντική εργασία που έχει προσφέρει σε αφρικανικές χώρες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline