Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  04:15:01

Ντι Κάπριο, Σπίλμπεργκ, Γκιρ υπέρ της Χίλλαρυ

Την υποστήριξη τους στη υποψήφια του προεδρικού χρίσματος για το κόμμα των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον δείχνουν πολλοί διάσημοι παράγοντες του Χόλιγουντ μέσα από τις δωρεές χρημάτων που κάνουν για την εκστρατεία της, σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό Politico.

Συγκεκριμένα, η Κλίντον έχει συγκεντρώσει, από τη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της τον περασμένο Απρίλιο το ποσό των 75.000 δολαρίων από τις δωρεές προσώπων όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Ριζ Γουίδερσπουν, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Μπεν Άφλεκ, η Ντακότα Φάνινγκ, ο Τζέσι Έιζενμπεργκ, ο Μπράιαν Κράνστον, η Κέιτ Χάντσον, ο Στίβι Γουόντερ, η Εύα Λονγκόρια, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Κουίνσυ Τζόουνς.

Ο καθένας τους έδωσε το μεγαλύτερο ποσό που επιτρέπεται για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, δηλαδή, 2.700 δολάρια. Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η μεγάλη υποστηρίκτρια της Κλίντον Μπάρμπαρα Στρέιζαντ η οποία έδωσε 2.700 δολάρια για τον πρώτο γύρο και άλλα 2.700 για τις βουλευτικές εκλογές.

Εκτός από τα χρήματα, οι αστέρες υποστηρίζουν ενεργά την Κλίντον και με την συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις. Ο ηθοποιός Τόμπι Μαγκουάιερ βοήθησε στη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία που έγινε στην Καλιφόρνια ενώ οι Μπιγιόνσε Νόουλς, Σάρον Όσμπορν και Μέγκαν Τρέινορ βρέθηκαν σε μια ανάλογη εκδήλωση τον Μάιο.

Η Κλίντον είχε ένα αρκετά βεβαρημένο πρόγραμμα όσον αφορά την συγκέντρωση χρημάτων για την προεκλογική της καμπάνια. Πάντως, και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, είχαν την υποστήριξη γνωστώ.ν προσώπων, όπως ο Μάικ Χάκαμπι από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων, ο οποίος δέχθηκε χρήματα από τον Τσακ Νόρις.

Η υποστήριξη της βιομηχανίας του θεάματος στο κόμμα των Δημοκρατικών επιβεβαιώνεται με επίσημα στοιχεία, συγκεκριμένα με το ποσοστό του 75% που συγκεντρώνουν σε αντίθεση με το 25% των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Ρόμπι Μουκ, υπεύθυνος της καμπάνιας της Κλίντον, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τέτοια υποστήριξη ώστε να αποδείξουμε ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι η μόνη υποψήφια που θα αγωνιστεί για πολιτικές που θα επιτρέψουν στους Αμερικάνους να προχωρήσουν μπροστά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline