Τρίτη 28 Ιουνίου 2022  00:55:06

Ο βασιλιάς του Μαρόκου στην Ηλεία: 5 εκατ. ευρώ σε 7 μέρες!

Ο βασιλιάς του Μαρόκου μαζί με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα παρέμειναν για μια εβδομάδα στην Ηλεία και, σύμφωνα με πληροφορίες, διέθεσαν περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ για τις διακοπές τους, μαζί με τα περίπου 200 άτομα που τους συνόδευαν!

Ο βασιλιάς του Μαρόκου έφτασε την περασμένη Τετάρτη στην Ηλεία, αεροπορικώς μέσω Αράξου. Μαζί του ταξίδεψαν η σύζυγός του πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα, τα δύο του παιδιά, ο αντιβασιλέας καθώς και ο πρέσβης του Μαρόκου στην Ελλάδα. Την αποστολή συμπλήρωναν μέλη της βασιλικής οικογένειας και αρκετοί φίλοι τους. Για την ασφάλειά τους φρόντιζαν καθημερινά και κάθε στιγμή 70 άνδρες και γυναίκες της Βασιλικής Φρουράς, καθώς και 50 Έλληνες και Ελληνίδες αστυνομικοί από την Ηλεία και την Αχαΐα.

Ακόμα, τον βασιλιά ακολούθησαν οι πιστοί του υπηρέτες, οι μπάτλερ, οι γυμναστές, οι μάγειροι και λοιπό προσωπικό. Η μαροκινή αποστολή έφτανε τα 200 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασιλιάς ήθελε πολύ μεγάλο χώρο στις υπερπολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου του και έγιναν ακόμα και διαμορφώσεις των χώρων για να καλυφθούν οι ανάγκες του.

Μάλιστα καλά γνωρίζοντες για την παραμονή του βασιλιά ανέφεραν πως έφτασαν στην Ηλεία αεροπορικώς 7 φορτία με πράγματα, από θρόνους, κόκκινα χαλιά, σκηνές, μάρμαρα, προσωπογραφίες του βασιλιά, έως τρόφιμα, ποτά και χιλιάδες άλλα αντικείμενα. Ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας μπροστά από το ξενοδοχείο είχε διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε ο βασιλιάς και η οικογένειά του να απολαμβάνουν το πρωινό, το γεύμα ή το δείπνο τους.
Η πριγκίπισσα επίσης κάθε μεσημέρι έως αργά το απόγευμα απολάμβανε το μπάνιο της στη θάλασσα του Ιονίου - εννοείται με πολυπληθή φρουρά γύρω της, για να μην πλησιάσει ή φωτογραφίσει κανείς την ίδια ή την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φρουρά της βασιλικής οικογένειας αναγκάστηκε να σβήσει φωτογραφίες από κινητά και φωτογραφικές μηχανές όσων, παρά τις προειδοποιήσεις, επέμειναν να το κάνουν για να απαθανατίσουν τον βασιλιά ή την οικογένειά του. Ιδιαίτερα η πριγκίπισσα είχε δίπλα της σε κάθε της βήμα γυναίκες αστυνομικούς για την προστασία της.
Έχοντας δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ στη μετακίνηση και παραμονή του στο Grecotel Olympia Riviera, ο βασιλιάς του Μαρόκου επέλεξε να μετακινηθεί ελάχιστα από εκεί και θέλησε περισσότερο να «ριλαξάρει» απολαμβάνοντας τις παροχές και τις ομορφιές στη συγκεκριμένη περιοχή των Λουτρών Κυλλήνης. Οι μετακινήσεις του ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις τρεις. Μία από αυτές, το πρωί του Σαββάτου για τα παιδιά του και μέλη της βασιλικής οικογένειας στην Αρχαία Ολυμπία.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο βασιλιάς του Μαρόκου είναι ο πλουσιότερος βασιλιάς της Αφρικής. Η προσωπική του περιουσία εκτιμάται σε 2 δισ. δολάρια, την οποία συνεχώς αυξάνει χάρη στις επενδύσεις του. Εχει συμμετοχή στο κεφάλαιο της Εθνικής Εταιρείας Επενδύσεων (Société Nationale d'Investissement - SNI), ενώ είναι μέτοχος της τράπεζας Attijariwafa και της εταιρείας τηλεφωνίας Inwi.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline