Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:18:58

Ολοι οι θρυλικοί Τζέιμς Μποντ του σινεμά στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό

Αιώνια σύμβολα από τον κινηματογρλάγφο και την σύγχρονη ζωή.Προκειμένου να γιορτάσει την επερχόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο Spectre, το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό, θα φιλοξενήσει και τα έξι πρόσωπα του μυστικού πράκτορα 007 σε μία πρωτότυπη έκθεση.

Ετσι μαζί με εκείνο του Ντάνιελ Κρέγκ, στη σειρά θα σταθούν ομοιώματα των Σον Κόνερι, Τζορτζ Λαζένμπι, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον και Πιρς Μπρόσναν, ενώ όλοι τους θα φορούν το εμβληματικό επίσημο κοστούμι του Τζέιμς Μποντ.
Ο Κόνερι, ο οποίος έπαιξε τον 007 σε έξι ταινίες ξεκινώντας με τον Δόκτωρ Νο το 1962, απεικονίζεται όπως εμφανίστηκε στην ταινία του 1963 «Από τη Ρωσία με Αγάπη»

Ο Λάζενμπι έπαιξε τον μυστικό πράκτορα μόνο σε μία ταινία με τίτλο «Στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος» του 1969 και το ομοίωμα του είναι σε μία κλασική στάση από την ταινία.

Δίπλα του στέκεται ο σερ Ρότζερ Μουρ, ο οποίος ενσάρκωσε τον Μποντ 7 φορές, περισσότερες από κάθε άλλον, ξεκινώντας με το «Ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν» το 1973. Απεικονίζεται όπως εμφανίστηκε στο κλασικό «ο κατάσκοπος που με αγάπησε» του 1977.

Ο διάδοχός του, Τίμοθι Ντάλτον, εμφανίζεται από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 σε δύο ταινίες Μποντ: «Με το δάχτυλο στη Σκανδάλη» και «Licence to Kill»

Ο Μπρόσναν πρωταγωνίστησε σε 4 ταινίες Τζέιμς Μποντ, ξεκινώντας το 1995 με τον GoldenΕye. Στο μουσείο απεικονίζεται όπως στην ταινία του 1997 «Το Αύριο Ποτέ δεν Πεθαίνει»

Τέλος, ο τωρινός Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρέγκ απεικονίζεται όπως στην τρίτη ταινία του, Skyfall.

Ολα τα κέρινα ομοιώματα του 007 είναι σχεδιασμένα από την βραβευμένη με Όσκαρ ενδυματολόγο Λίντι Χέμινγκ, η οποία είχε κάνει τα κοστούμια για τις ταινίες Casino Royale, Die Another Day και The World is not Enough

Η νέα ταινία, Spectre θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου, ωστόσο έχεi μεγάλα παπούτσια να γεμίσει, αφού ακολουθεί το Skyfall του 2012 που έγινε το μεγαλύτερο boxoffice Τζειμς Μποντ όλων των εποχών, με εισπράξεις που έφτασαν τα 1.1 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline