Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  05:35:52

Ποιος ήταν ο πιο «κακός» Τζέιμς Μποντ;

Σε 6 δεκαετίες και 24 ταινίες, ο θρυλικός χαρακτήρας του Ιαν Φλέμινγκ, είναι πλέον συνυφασμένος με το μαρτίνι, τις γυναίκες και τους πυροβολισμούς. Ποιος Μποντ όμως ήταν ο πιο «κακός» απ' όλους;

Για να γιορτάσει την πρεμιέρα του Spectre η Daily Mail συγκεντρώνει σε ένα infographic, για κάθε έναν από τους 6 ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τον Τζέιμς Μποντ, πόσους σκότωσαν, πόσες σεξουαλικές συντρόφους είχαν και πόσα μαρτίνι κατανάλωσαν στο σύνολο των ταινιών που έπαιξε ο καθένας.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Τζορτζ Λαζένμπι ήταν ο πιο άτακτος Τζέιμς Μποντ, αφού παρόλο που πρωταγωνίστησε σε μία μόνο ταινία «Στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος» (1969) συγκέντρωσε περισσότερες σεξουαλικές συντρόφους από κάθε άλλο Μποντ μέχρι σήμερα, αφού κοιμήθηκε με 3 γυναίκες.

Ο Σον Κόνερι είχε κατά μέσο όρο 2,66 σεξουαλικές κατακτήσεις σε έξι ταινίες, τοποθετώντας τον δεύτερο σε αυτή την κατηγορία.
Εκπληκτικά τελευταίος τόσο στον αριθμό θανάτων όσο και σεξουαλικών συντρόφων, έρχεται ο Ντάνιελ Κραιγκ, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για τον Μποντ, πολύ διαφορετική από τους γυναικάδες προκατόχους του.

Στις τρεις ταινίες (μη συμπεριλαμβανομένου του Spectre) που έχει παίξει τον 007, είχε κατά μέσο όρο μόλις 1,33 σεξουαλικές συντρόφους- τοποθετώντας τον τελευταίο στον κατάλογο των άτακτων Μποντ.

Παρόλαυτα ο Κραιγκ μπορεί να άφησε στην άκρη τις γυναίκες και το όπλο, αλλά το έριξε στα μαρτίνι, αφού κατανάλωσε κατά μέσο όρο ένα ολόκληρο «χτυπημένο, όχι ανακατεμένο», κερδίζοντας την πρώτη θέση μαζί με τους Λάζενμπι, Τίμοθι Ντάλτον και Πιρς Μπρόσναν.
Ισως αποτελεί έκπληξη, αλλά ο Κόνερι κατά μέσο όρο κατανάλωνε μόλις 0,5 μαρτίνι στις έξι ταινίες που πρωταγωνίστησε, ενώ ο Ρότζερ Μουρ, ο οποίος έπαιξε τον Μποντ επτά φορές, ήπιε ένα ασήμαντο 0,28.
Τέλος, για όσους αναρωτιούνται ποιος Μποντ έχει τα πιο αιματοβαμμένα χέρια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον Πιρς Μπρόσναν που καθάρισε κατά μέσο όρο 21,25 άτομα ανά ταινία.

Στη δεύτερη θέση έρχεται ο Μουρ με 7.71 άτομα ανά ταινία και ακολουθείται από τον Κόνερι, με 7.33. Στην τελευταία θέση ο Κραιγκ του οποίου ο 007 σκοτώνει κατά μέσο όρο 2,66 άτομα ανά ταινία.

 bond

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline