Σάββατο 20 Απριλίου 2024  06:19:00

«Παντρεύεται στα 84 του ο Βουτσάς» -Έγκυος η σύντροφός του;

Mάλλον αποτελεί όχι παράδειγμα προς μίμηση αλλά ούτε επαινετή περίπτωση ο γηραιός κωμικός με τον νέο εγχείρημα του. Δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει τη σημασία του ρόλου του πατέρα (και όχι παππού) προς κάποιο παιδί του, τόσο της φυσικής του παρουσίας μέχρι να ενηλικιωθεί σε 18-20 χρόνια όσο και ης ηλιακής προσέγγισης από γενιά σε γενιά.

Ηδη πατέρας από προηγούμενους γάμους δυο θυγατέρων στη δεκαετία των σαράντα. Μια δημοσιότητα, που τον βλάπτει και φτάνει τα όρια του κιτρινισμού απο τα κακοήθη σχόλια που προκαλεί. Με κουμπάρα την Μάρθα Καραγιάννη και σε δημαρχείο των νοτίων προαστίων της Αθήνας θα γίνει,λέει, σε λίγες μέρες, ο γάμος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού! Μέχρι εδώ καλώς. Δικαίωμα του, αν και ακραίο.

Ο αγαπητός ηθοποιός , λένε τα ρεπορτάζ στη συνέχεια, θα ντυθεί γαμπρός για τέταρτη φορά, στα 84 του χρόνια. «Ήθελα να παντρευτώ την Αλίκη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Όταν κάναμε σχέση και είδα τι άνθρωπος είναι, πόσο με φροντίζει και με αγαπά, βεβαιώθηκα ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ. Η πρόταση έγινε χωρίς ρομαντισμούς. Της είπα "τώρα που είμαστε και οι δυο σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ας κάνουμε το βήμα. Ετοίμασε λοιπόν τα χαρτιά να παντρευτούμε"», λέει, στο περιοδικό «Down Town», ο Κώστας Βουτσάς.

Αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του γάμου, ο ηθοποιός αναφέρει: «θα παντρευτούμε τις επόμενες ημέρες στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης αμέσως μόλις βγουν τα χαρτιά, γιατί η γραφειοκρατία στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει. Θέλουν χαρτιά μέχρι και για το τι νούμερο παπούτσια φοράω. Κουμπάρα μας θα είναι η Μάρθα Καραγιάννη. Της το πρότεινα και δέχτηκε με χαρά. Είναι καρδιακή μου φίλη, έχουμε πολύ ισχυρούς και αγνούς δεσμούς και την αγαπώ πολύ».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού να γίνουν σύντομα γονείς! Όπως ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ρώτησε τη σύντροφο του ηθοποιού αν είναι έγκυος, μιας και κάνει προσπάθεια με εξωσωματική, κι εκείνη της απάντησε «σε δυο εβδομάδες θα μπορώ να σου πω»!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline