Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023  12:53:51

Ανοιξε η διαθήκη του Μπάουι.Ποιά είναι.

Ο Ντέιβιντ Μπάουι ήθελε η τέφρα του να σκορπιστεί στο Μπαλί, σύμφωνα με το βουδιστικό τελετουργικό, ενώ αφήνει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στα δύο του παιδιά και την χήρα του, την Ιμάν.

Αυτά αναφέρει η διαθήκη του, το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύφθηκε στο Μανχάταν. Στο 20σελιδο έγγραφο του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, αναφέρεται ότι η περιουσία του αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο τραγουδιστής άφησε το σπίτι στο Σόχο, όπου έμενε με την Ιμάν, σε εκείνη, όπως και τη μισή περιουσία του. Ο γιος του από προηγούμενο γάμο, Ντάνκαν Τζόουνς, παίρνει το 25%, ενώ το ίδιο ποσοστό θα πάρει και η κόρη του Αλεξάντρια, όπως και ένα εξοχικό του.
Ο Μπάουι άφησε ακόμη 2 εκατομμύρια δολάρια στην επί χρόνια προσωπική βοηθό του, Κορίν Σουάμπ, όπως και μετοχές που κατείχε από την εταιρεία Oppossum και ένα εκατομμύριο δολάρια στην Μαριόν Σκιν, την νταντά της κόρης του.

Ο θρύλος της μουσικής, που άφησε την τελευταία του πνοή στα 69 του, είχε ετοιμάσει την διαθήκη του από το 2004. Σε αυτή αναφέρει πως αν δεν είναι πρακτικά δυνατή η αποτέφρωσή του στο Μπαλί, τότε και πάλι να αποτεφρωθεί αλλού και η τέφρα του να σκορπιστεί εκεί. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του, το πρώτο μέρος της επιθυμίας του εκπληρώθηκε στις 12 Ιανουαρίου, στο Νιου Τζέρσι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline