Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:02:17

Χέφνερ εναντίον Χέφνερ για τα γυμνά του Playboy

Το Playboy αποφάσισε να εγκαταλείψει τις γυμνές φωτογραφίες και η απόφαση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον 24χρονο γιο του Χιου Χέφνερ, ιδρυτή του θρυλικού, αντρικού περιοδικού, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για να σχολιάσει την απόφαση του πατέρα του.

Ο Κούπερ, ένα από τα τέσσερα παιδιά του 89χρονου σήμερα Χιου Χέφνερ, μίλησε στο Business Insider και αποκάλυψε ότι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την νέα πολιτική του Playboy, χαρακτηρίζοντας «τεράστιο σφάλμα» την απόφαση του πατέρα του να μην υπάρχει γυμνό στο περιοδικό.

Ο Κούπερ Χέφνερ, ο οποίος είναι γιος της Playmate του 1989 στις ΗΠΑ Kimberley Conrad, εργάζεται για το Playboy, ωστόσο, είπε στο Business Insider ότι ζήτησε να μην συμμετέχει πλέον στα διοικητικά συμβούλια της εταιρείας, διότι δεν συμφωνεί με το «νέο όραμα» για το περιοδικό.

«Όταν έχεις μια εταιρεία της οποίας ο ιδρυτής ξεκίνησε ουσιαστικά τη σεξουαλική επανάσταση και μετά καταστρέφεις το DNA της εταιρείας, αφαιρώντας το γυμνό, κάνει πολλούς ανθρώπους -ακόμη και εγώ το κάνω- να αναρωτιούνται: "Τι στο καλό κάνει αυτή η εταιρεία;"», δήλωσε ο 24χρονος, εξαπολύοντας «πυρά» κατά του πατέρα του.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο ανακοινώθηκε ότι το περιοδικό αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να βάλει τέλος στο γυμνό. Το Playboy υποστήριξε τότε πως στην εποχή του διαδικτύου, το γυμνό υπάρχει παντού και η πρόσβαση σε αυτό είναι εξαιρετικά εύκολη.

Όλα έγιναν με την έγκριση του Χιου Χέφνερ και το πρώτο «ανανεωμένο» τεύχος του κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2016. Ωστόσο, το περιοδικό λέει πως υπάρχουν ακόμη γυμνές γυναίκες στις σελίδες του απλά η νέα στρατηγική του είναι να αφήνει στην φαντασία των αναγνωστών του κάποια σημεία του γυναικείου κορμιού.

Στο «σαλόνι» του Μαρτίου φιλοξενείται η Dree Hemingway, η εγγονή του Ernest Hemingway, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και ένα λευκό εσώρουχο τα οποία, για τα δεδομένα του περιοδικού, καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του σώματός της.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline