Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:06:29

Ο Valentino στην ασφαλή και όμορφη Αθήνα

Τακτικός επισκέπτης, θαυμαστής και φίλος τη Ελλάδος και των ανθρώπων της. Ο Ιταλός σχεδιαστής θέλει να πει σε όλο τον κόσμο ότι η Αθήνα δεν είναι «πρόσφυγες» και ότι αποτελεί ασφαλή και ευχάριστο προορισμό για τους τουρίστες.

Το απόγευμα της 25ης Μαρτίου, ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο Γκαραβάνι, προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος καλεσμένος του γνωστού Ελληνα επιχειρηματία της εστίασης Χρύσανθου Πανά. Ο τελευταίος, για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο ιδιοκτήτης των hot spot διασκέδασης: Salon de Bricolage (στο Κολωνάκι), City Bistrot και Zonars (στο City Link) και Island (στη Βάρκιζα). Μαζί του ήρθε και ο Πρόεδρος οίκου Βαλεντίνο Τζιανκάρλο Τζαμμέττι. Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκαν ο Χρύσανθος Πανάς, μαζί με τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.

Ο διάσημος Βαλεντίνο, ιδιοκτήτης του ομώνυμου οίκου μόδας, στο τριήμερο city break στην Αθήνα θα ακολουθήσει το εξής πρόγραμμα: Απόψε, Παρασκευή, θα δειπνήσει απόψε στο Ζόναρς. Το Σάββατο, θα επισκεφθεί το Σαλόν ντε Μπρικολάζ όπου και θα υπογράψει το νέο του βιβλίο με θέμα την εστίαση «At the emperor's table». Την Κυριακή θα επισκεφθεί το μουσείο της Ακρόπολης. Αν το επιτρέψει ο καιρός θα ανέβει και στο παγκόσμιο μνημείο, στο λόφο της Ακρόπολης και θα αναχωρήσει την Δευτέρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline