Τρίτη 23 Απριλίου 2024  10:30:43

Η Ρία Αντωνίου «έκλεψε» την καρδιά του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο

Είναι μια Ελληνίδα celebtiry, όμορφη άλλα χωρίς τίποτα το εξαιρετικό, κάτι μεταξύ ηθοποιού, χορεύτριας και παρουσιάστριας. Προκλητική στην πασαρέλα, σε τηλεοπτικά σόου στη Ιταλία, όπου έκανε γνωριμίες και δεσμούς και αρκετές γυμνές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις.

Η Ρία Αντωνίου έχει γεννηθεί στις 14 Ιουλίου 1988 και είναι ένα κορίτσι που πέρασε από όλα τα γνωστά Ελληνικά καλλιστεία, αφού εξελέγη 2η επιλαχούσα Σταρ Ελλάς το 2008.. προηγουμένως είχε κερδίσει το Μις Πελοπόννησος το 2007.
Ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2008 που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2008, στο Angeles City (Pampanga, Φιλιππίνες).

Πόζαρε για όλα τα γνωστά αντρικά περιοδικά όπως το το Playboy, Esquire και Nitro πολλές φορές σε τολμηρές φωτογραφήσεις.
Από το 2012, εμφανίστηκε στο Ballando con le Stelle, και στην Ιταλική εκδοχή του Χορεύοντας με τα αστέρια..

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είναι ένας μύθος του ποδοσφαίρου, που λατρεύεται από τους φίλους της Γιουβέντους και όχι μόνο.
Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα φαίνεται πως είναι ζευγάρι με την Ρία Αντωνίου, η οποία κάνει καριέρα στην Ιταλία.
Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 41χρονος ποδοσφαιριστής έχει μαγευτεί από το μοντέλο, με το οποίο και ζει έναν παθιασμένο έρωτα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline