Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:22:15

Χρυσάφι για ένα τραπέζι στο live του Ρέμου με τους Gipsy Kings στην Μύκονο στις 28 Ιουλίου – Βασικό μενού στα 1.000 ευρώ το άτομο. Κύριο

Συνήθης συμμετοχή στα χλιδάτα πάρτυ 2.000 θαμώνων και προσωπική του αμοιβή 70-100.000 πέρα από τα έξοδα διαμονής και ορχήστρας.

Το... πάρτι της χλιδής του Ρέμου, λατρεμένους τραγουδιστή των νεόπλουτων αναμένεται να διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουλίου στην Μύκονο. Μαζίί κάθε χρόνο με κάποιο παλαίμαχο τραγουδιστή διεθνούς καριέρας, όπως το 2014 τον Χούλιο Ιγγλέσιας 71 χρονών τότε, που πληρώθηκε τα τριπλάσια και πλέον..

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί φέτος live μαζί με το θρυλικό συγκρότημα των παλαίμαχων Gipsy Kings σε μια συναυλία που αναμένεται να συγκεντρώσει στο Nammos της Μυκόνου όλη την... υψηλή κοινωνία με τις τιμές της βραδιάς να βρίσκονται σε αστρονομικά επίπεδα.

Για τον πελάτη που θα θελήσει να πάει στο Nammos εκείνο το βράδυ υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη αφορά τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στη σκηνή και οι τιμή τους ξεκινά από 1000 ευρώ έκαστος για κάθε άτομο, δηλαδή 10.000 το τραπέζι με minimum κατανάλωση και χωρητικότητα 10 ατόμων.

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται το μενού του φαγητού, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασιού τριών λίτρων.
Στην δεύτερη κατηγορία για τα τραπέζια που βρίσκονται πιο μακριά η τιμή είναι στα 500 ευρώ ανά άτομο. Συμπεριλαμβάνεται το ίδιο μενού φαγητού, μια σαμπάνια και ένα κρασί 1,5 λίτρου με την τιμή του τραπεζιού να φτάνει στα 5.000 ευρώ για τα 10 άτομα.

Ο τιμοκατάλογος της βραδιάς

menu

Αντώνης Ρέμος (τέλη του 2014): Το ΣΔΟΕ με έχει στοχοποιήσει -Φοβάμαι μη γίνω η εμμονή τους

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του κυκλοφόρησε αρκετές φορές στα γραφεία του ΣΔΟΕ. Η συναυλία, δε, που έκανε από κοινού με τον Χούλιο Ιγκλέσιας στη Μύκονο προκάλεσε, καθώς μέσα σε ένα βράδυ διακινήθηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ, σε μια περίοδο που η Ελλάδα βιώνει έντονα τα σημάδια της κρίσης. Το ίδιο με τον στο Λιτόχωρο, στη Χαλκιδική και άλλες περιοχές και κέντρα, όπου εμφανίσθηκε ή επρόκειτο να εμφανισθεί ο Αντ. Ρέμος με επιδρομές του ΣΔΟΕ, πρόστιμα και αυστηρούς ελέγχους, που έφτασαν μέχρι το κλείσιμο των καταστημάτων.

Για όλα αυτά πήρε δημόσια θέση, πρώτη και τελευταία φορά , ο Αντώνης Ρέμος στα τέλη του 2014 στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την επικείμενη συνεργασία του με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Φανερά ενοχλημένος για τις... σχέσεις που έχει αναπτύξει εσχάτως με το ΣΔΟΕ, ο Αντώνης Ρέμος είπε:

«Οι καλλιτέχνες πάντα ήμασταν στο μάτι του κυκλώνα. Είμαι... στοχευμένος, αλλά δεν έχω να φοβηθώ τίποτα! Φοβάμαι μόνο μην ξεπεράσουν τα όρια και γίνω εμμονή! Τόσα χρόνια εμφανιζόμουν στη Μύκονο, που είναι ένα κοσμικό νησί και οι εμφανίσεις προκαλούσαν θόρυβο. Εγώ έχω να πω ότι χαίρομαι που υπάρχει η Μύκονος και είναι το brand name της Ελλάδας. Ας κοιτάξουν να γίνουν όμοιοι όλοι και όχι να κατηγορούν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ένα όριο, αλλά και να γίνονται έλεγχοι, κάτι με το οποίο συμφώνησαν Γιάννης Ζουγανέλης και Μελίνα Ασλανίδου.

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο τι έχει αλλάξει στη ζωή των Ελλήνων μετά το ξέσπασμα της κρίσης: «Όλοι ζήσαμε τη ζωή της φούσκας! Ζούσαμε τις ζωές των άλλων και της ψευδαίσθησης, αφού κάποιοι μας έβαλαν σε μία διαδικασία να αισθανόμαστε πλούσιοι. Η αλήθεια είναι ότι είδα να ξοδεύονται πολλά εκατομμύρια στα... πόδια μου, ενώ τώρα ο Ρέμος θα τους έρχεται πιο οικονομικός».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline