Τρίτη 23 Απριλίου 2024  09:03:07

Για 8η φορά πατέρας ο 72χρονος Μικ Τζάγκερ, αν και έχει δισέγγονα πλέον. Μητέρα 29χρονη μπαλαρίνα. Κύριο

Ο 72χρονος Μικ Τζάγκερ των Ρόλινγκ Στόουνς πρόκειται να γίνει πατέρας για όγδοη φορά. Γεγονός το οποίο έγινε αντικείμενο αντιφατικών σχολίων, όχι πάντα κολακευτικών και με κατανόηση από ορισμένους.

Σχόλια αντίστοιχα με την επιθυμία του 84χρονου ηθοποιού Κώστα Βουτσά στην Ελλάδα να αποκτήσει-μετά δύο κόρες- νέο παιδί από νέα σύντροφο μάλλον με εξωσωματική μέθοδο. Δεν είναι σίγουρο εάν αυτό συνέβη και στην περίπτωση του θρύλου της της ρόκ.

Εκπρόσωπος του συγκροτήματος επιβεβαίωσε σήμερα σχετικές πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης λέγοντας ότι η φιλενάδα του Τζάγκερ, η 29χρονη αμερικανίδα μπαλαρίνα Μέλανι Χάμρικ, είναι έγκυος.

Ο Τζάγκερ, που κλείνει τα 73 στις 26 Ιουλίου, έχει ήδη επτά παιδιά. Το 2014 απέκτησε δισέγγονα. Η πρωυν συζυγό του
Ο Ρόνι Γουντ, έτερο μέλος των Ρόλινγκ Στόουνς, έγινε και πάλι πατέρας σε ηλικία 68 ετών τον Μάιο, όταν η σύζυγός του, η 38χρονη Σάλι, γέννησε δίδυμα κοριτσάκια.

Και μια είδηση τον περασμένο Μάρτιο σχετική.Ο λόγος για τον Rupert Murdoch και την πρώην σύντροφο του Mick Jagger, Jerry Hall που παντρεύτηκαν χθες στην εκκλησία St Brides με καλεσμένους μόλις 100 άτομα, όλοι στενοί συγγενείς και πολύ λίγοι φίλοι. Αν σκεφτεί κανείς δε πως οι δυο τους έχουν δέκα συνολικά παιδιά, τότε καταλαβαίνετε πως παρόντες ήταν μόνο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι. Ο 84χρονος δισεκατομμυριούχος έχει έξι παιδιά, τους 43χρονους Προύντενς και Τζέιμς, τον 44χρονο Λάσιαν, την 47χρονη Ελίζαμπεθ, την 14χρονη Γκρέις και την 12χρονη Κλόε. Τέσσερα αντίστοιχα η νέα συζυγό του, συγκεκριμένα η Jerry Hall τέσσερα, την 24χρονη Τζόρτζια Μέι, την 32χρονη Ελίζαμπεθ, τον 18χρονο Γκάμπριελ και τον 30χρονο Τζέιμς. Η νύφη φορούσε ένα θαλασσί αέρινο φόρεμα δια χειρός Vivienne Westwood και έλαμπε από ευτυχία ενώ ο γαμπρός αρκέστηκε σε ένα κλασικό μαύρο κουστούμι.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline