Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:01:54

Ο ιός Ζίκα φοβίζει τους επωνύμους στο Ρίο!

Ο ιός Ζίκα έχει λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας επίσκεψης στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς, για πολλούς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.


Σύμφωνα με τη Daily Mail ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν θα παραστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου, καθώς φοβούνται για τον ιό Ζίκα.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα η Κέιτ Μίντλετον επιθυμεί να κάνει και τρίτο παιδί και έτσι δεν διακινδυνεύει με μόλυνση.
Ομως, εκτός από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ και ο πρίγκιπας Χάρι, όπως όλα δείχνουν, δεν θα παραστεί στους Ολυμπιακούς, για τον ίδιο λόγο: Τον Ιό Ζίκα.

Από την άλλη πλευρά, 45... ατρόμητοι ηγέτες θα δώσουν το παρόν στους Ολυμπιακούς και θα παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των αγώνων. Ανάμεσά τους οι πρόεδροι της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι, και της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος (Κολομβία), όπως και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, και ο πρόεδρος της Παραγουάης, Οράσιο Κάρτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline