Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:04:25

Στα 36 της χρόνια η Ζιζέλ έκλεισε με παγκόσμια αναγνώριση τη θριαμβευτική καριέρα της στον κόσμο της μόδας. Τεράστια τα έσοδά της, πάνω από 40-45 εκατ. το χρόνο, από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Κύριο

Εικόνες από τον αξέχαστο αποχαιρετισμό της στην έναρξη της Ολυμπιάδας της πατρίδας της.

Το τοπ μόντελ όμως είχε μια ακόμη ευκαιρία να εντυπωσιάσει με το αέρινο περπάτημα της, την εκθαμβωτική ομορφιά της και το αγέρωχο στυλ της, αυτή τη φορά περπατώντας σε μια πασαρέλα «Ολυμπιακών διαστάσεων».
Φορώντας ένα ασημί φόρεμα, με «θανατηφόρο» σκίσιμο ψηλά στους μηρούς του βραζιλιάνου σχεδιαστή, Alexandre Herchovitch, η 36χρονη καλλονή, έκλεψε τις εντυπώσεις, περπατώντας σαν καθαρόαιμο άλογο.

Υπό τους ήχους της γνωστής επιτυχίας μπόσα νόβα, «Girl from Ipanema» που ακουγόταν από ένα πιάνο, η Ζιζέλ επέστρεψε για μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «κορυφαίου μοντέλου του κόσμου».

Η Ζιζέλ που είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο όλων των εποχών, είναι παντρεμένη από το 2009 με τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Tom Brady και έχει μαζί του δυο παιδιά.

Εως πέρυσι,που άρχισε να αποσύρεται η γεννημένη το 1980 Gisele Bundchen παρέμενε στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο, κερδίζοντας 47 εκατομμύρια δολάρια μόνο τους τελευταίους 12 μήνες. Συνήθως τα τελευταία χρόνια κέρδισε 40-45 εκατ. κάθε χρόνο., υπερδιπλάσια από εκείνα του συζύγου της.

Σύμφωνα με τον κατάλογο με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, που έδωσε στη δημοσιότητα το Forbes, η Βραζιλιάνα καλλονή ξεπέρασε τις δεύτερες στην κατάταξη Doutzen Kroes και Adriana Lima κατά 39 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, έβγαλε και 16 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από το σύζυγό της, άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Tom Brady.

Εκτός από τα έσοδα, που της αποφέρουν τα "χρυσά" συμβόλαια με την H&M, τη Chanel και την Carolina Herrera, η σταρ της πασαρέλας έγινε ακόμη πλουσιότερη χάρη στις πωλήσεις των σανδαλιών, που σχεδιάζει για την εταιρεία υποδημάτων Grendene. Μοντέλο των προϊόντων Pantene και Oral-B στη Βραζιλία, αλλά και σχεδιάστρια εσωρούχων, έχει βγάλει από το 2002 386 εκατομμύρια δολάρια, περισσότερα χρήματα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλη συνάδελφό της,

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline