Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:56:34

Όλιβερ Στόουν: Δύσκολη επιλογή στις ΗΠΑ

Οι Αμερικάνοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πολεμοχαρή και έναν τρελλό. Ο διάσημος σκηνοθέτης τοποθετήθηκε δημόσια στην ελβετική τηλεόραση, μερικές ώρες πριν το χθεσινό debate, για το δίλημμα Χίλαρι-Τραμπ που έχει τεθεί στους Αμερικανούς ψηφοφόρους, σχολιάζοντας ότι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην πολεμοχαρή Χίλαρι Κλίντον και τον τρελό Ντόναλντ Τραμπ.

"Βρισκόμαστε μεταξύ σφύρας και άκμονος", είπε συγκεκριμένα στο τηλεοπτικό δίκτυο RTS.

Στη συνέντευξή του το πρωί της Δευτέρας είχε δηλώσει ότι θεωρεί τον Τραμπ "επικίνδυνο" και ότι η Κλίντον πρόκειται να νικήσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Όμως, αν και θεωρεί ότι η Κλίντον θα επικρατήσει, τόνισε ότι «Οι πολίτες δεν τη συμπαθούν, καθώς νιώθουν ότι ψεύδεται και ότι τους περιπαίζει».

Σύμφωνα με τον Στόουν, οι πολίτες πρέπει να αναμένουν σε κάθε περίπτωση ότι θα είναι "πολύ πιο επιθετική" σε σύγκριση με τον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, είτε πρόκειται για τη συριακή κρίση είτε πρόκειται για τις σχέσεις με τη Ρωσία.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline