Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  18:09:34

Η Scarlett Johansson χωρίζει και είναι μόνη

Αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη συμβίωσή τους μετά από μόλις 2 χρόνια γάμου - Παντρεύτηκαν το 2014 μετά τη γέννηση της κορούλας τους, Ρόουζ.

Τέλος στη συμβίωσή τους μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου αποφάσισαν να δώσουν η λαμπερή ηθοποιός Scarlett Johansson και ο Γάλλος δημοσιογράφος Romain Dauriac, με την είδηση του διαζυγίου να πέφτει σαν «βόμβα» στο Χόλιγουντ.

Την είδηση για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού μετέδωσε πρώτο σήμερα το περιοδικό People. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η κρίση στον γάμου τους είχε εμφανιστεί από το καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός ότι ούτε η Johansson ούτε ο Dauriac έχουν επιβεβαιώσει ακόμα ότι υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου, το νέο κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, με πολλά από αυτά να θεωρούν το τέλος του γάμου τους βεβαιότητα.

Η σταρ της ταινίας Avengers και ο δημοσιογράφος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή τον Δεκέμβρη του 2014, μετά τη γέννηση της κόρης τους, Ρόουζ. Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο μήνα, όπου παρευρέθησαν μαζί σε ένα πάρτι εγκαινίων στο Παρίσι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline