Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:31:59

Scarlett Johansson: Δεν είναι φυσιολογικό να είσαι μονογαμικός, και εγώ δεν είμαι... Η αμφιλεγόμενη και αμφίφυλη Κοντσίτα, μετάνοιωσε και θέλει να γίνει και πάλι άντρας. Κύριο

«Είμαι και πάντα θα είμαι ο Τομ. Δεν θέλω να είμαι γυναίκα. Αγαπώ τους άνδρες ως άνδρας. Όταν είμαι ντυμένος Κοντσίτα, οι άνδρες δεν με ενδιαφέρουν. Ως νούμερο drag σόου είμαι απολύτως ασέξουαλ» ξεκαθάρισε ο Νόιβιρτ.


«Η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική, είναι μια πολύ ωραία ιδέα, και πρακτικά μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι κάτι φυσικό να είσαι μονογαμικός», δηλώνει στο περιοδικό Playboy η γνωστή ηθοποιός Scarlett Johansson, τονίζοντας πως γνωρίζει ότι μπορεί να επικριθεί για τις απόψεις της. Σαφώς δηλώνει ότι η ίδια δεν είναι οπαδός της μονογαμικής συμβίωσης και πίστης και μάλιστα επί πολλά χρόνια με ή χωρίς γάμο. Άλλωστε είναι γνωστή από την νεαρή της ηλικία για τις πλούσιες ερωτικές της σχέσεις.

«Έχω μεγάλο σεβασμό για το γάμο και έχω συμμετάσχει σε όλο αυτό, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι πηγαίνει ενάντια σε κάποιο ένστικτο ", λέει η 32χρονη ηθοποιός, λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό της από τον δεύτερο σύζυγο και πατέρα της κόρης της. "Ο γάμος είναι μια νομικά δεσμευτική σύμβαση και έχει ένα βάρος...είναι μια αστική κατάσταση που αλλάζει τους ανθρώπους», σημειώνει επίσης η Johansson που έχει πάντως διαφορετική άποψη για τη μητρότητα, αφού τονίζει ότι το ότι έγινε μητέρα ήταν το καλύτερο πράγμα που της έχει συμβεί. «Φοβόμουν ότι η ζωή θα άλλαζε με δραστικό τρόπο. Αλλά αισθάνομαι με πολλούς τρόπους ότι είμαι πολύ περισσότερο ο εαυτός μου από ό, τι ποτέ πριν ", λέει στο περιοδικό. Άγνωστο παραμένει αν η συνέντευξη έγινε πριν ή μετά το χωρισμό της από τον Roman Dauriac.

-Η αμφιλεγόμενη και αμφίφυλη Κοντσίτα, μετάνοιωσε και θέλει να γίνει και πάλι άντρας.

Ο Τομ Νόιβιρτ, ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός ως Κοντσίτα, με βαρύ μακιγιάζ και μεγάλες βλεφαρίδες, αποφάσισε ότι θέλει να αλλάξει και να γίνει άντρ
«Νιώθω ότι θέλω να δημιουργήσω μια νέα περσόνα. Ίσως ούτε καν τον εαυτό μου. Με τη γυναίκα με το μούσι έχω καταφέρει τα πάντα μετά τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δεν τη χρειάζομαι πια» δήλωσε ο 28χρονος στη γερμανική εφημερίδα "Die Welt".
Αν και το χρονοδιάγραμμα για την «εκτέλεση» της Κοντσίτα Βουρστ, δεν είναι ξεκάθαρο, είναι μάλλον απίθανο να συμβεί πριν από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της, το οποίο έχει προαναγγελθεί και θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

«Είμαι και πάντα θα είμαι ο Τομ. Δεν θέλω να είμαι γυναίκα. Αγαπώ τους άνδρες ως άνδρας. Όταν είμαι ντυμένος Κοντσίτα, οι άνδρες δεν με ενδιαφέρουν. Ως νούμερο drag σόου είμαι απολύτως ασέξουαλ» ξεκαθάρισε ο Νόιβιρτ.

Eurovision 2014: Η... μουσάτη Κοντσίτα η μεγάλη νικήτρια!

Η τραγουδίστρια με τα... μούσια, Κοντσίτα Βουρστ από την Αυστρία βρέθηκε στην κορυφή του 59ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και σήκωσε ψηλά το τρόπαιο. Απέσπασε συνολικά 290 πόντους -πήρε το 12άρι και από τη χώρα μας- και καταχειροκροτήθηκε από το κατάμεστο στάδιο της Κοπεγχάγης.

Ανεβασμένη πάνω σε μια μικρή εξέδρα, η απαστράπτουσα 25χρονη drag queen τραγούδησε τη μπαλάντα «Rise like a phoenix» και κέρδισε το κοινό με την αισθαντική φωνή της, τη σκηνική της παρουσία και φυσικά με τα... μαύρα μούσια της!

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ολλανδία με 238 πόντους, την τρίτη η Σουηδία, την τέταρτη η Αρμενία και την πέμπτη θέση η Ουγγαρία.

Η ελληνική συμμετοχή -εμφανίστηκε 10η κατά σειρά στη σκηνή- κατέλαβε την απογοητευτική 20η θέση, κερδίζοντας μόλις 35 πόντους. Παρά το γεγονός πως ξεσήκωσαν τους 11 χιλιάδες θεατές του σταδίου με τη δυναμική εμφάνισής τους, οι Freaky Fortune και ο Riskykidd δεν κατάφεραν τελικά να εντυπωσιάσουν την Ευρώπη με το «Rise Up».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline