Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:15:06

66 ετών έγινε η Παναγία του Τζεφιρέλι

Ήταν συγκλονιστική στη σειρά «Ο Ιησούς της Ναζαρέτ» (Jesus of Nazareth) του Φράνκο Τζεφιρέλι, όπου ερμήνευσε τον σπαρακτικό ρόλο της μητέρας του Ιησού, και έμεινε στην ιστορία ως η πιο χαρακτηριστική τηλεοπτική «Παναγία».

Η Ολίβια Χάσεϊ (Olivia Hussey) ήταν τότε 26 ετών και έδωσε κυριολεκτικά την ερμηνεία της ζωής της μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάουελ (Robert Powell).

Η Ολίβια γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή, από μητέρα δημόσιο υπάλληλο και πατέρα τραγουδιστή τάνγκο. Έγινε γνωστή στην ηλικία των 17 ετών μέσα από την ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», ρόλο για τον οποίο βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός - που διαβάζουμε ότι έπασχε από αγοραφοβία - έχει κάνει συνολικά τρεις γάμους με ισάριθμα παιδιά. Έχει έναν γιο από το γάμο της με τον ηθοποιό Dean Paul Martin (γιο του διάσημου τραγουδιστή Ντιν Μάρτιν - Dean Martin), έναν ακόμα από το δεύτερο της γάμο με τον Ιάπωνα μουσικό Akira Fuse και μια κόρη, την India Eisley, από τον τρίτο σύζυγό της, Αμερικανό μουσικό, David Glen Eisley.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline