Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:12:07

Μετά τη συμπλοκή στη Μύκονο με τον Ρώσο πρώην, ήλθε ο ελληνικός έρωτας, με ολίγη ή κάποιες μπίζνες και τώρα τα εξώδικα. «Τι λέει ακριβώς το συμβόλαιό μου με τη Λίντσεϊ Λόχαν». Κύριο

Ηταν ένας έρωτας που έγινε πρωτοσέλιδο το περασμένο καλοκαίρι και ο οποίος είχε ως καρπό του τη δημιουργία του Lohan night club.


Οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν μαζί στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού στο Rakkan στο Καλό Λιβάδι.

Σήμερα οι δύο πρώην ερωτευμένοι και νυν συνεργάτες, ο επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου και η Αμερικανίδα ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν, ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι στις αίθουσες των δικαστηρίων σε περίπτωση που δεν βρουν λύση στις διαφορές τους εξωδίκως.

Στο τέλος του περασμένου Αυγούστου ο έρωτας της Λίντσεϊ Λόχαν με τον ιδιοκτήτη των εστιατορίων Rakkan (σε Κηφισιά και Μύκονο), Ντένη Παπαγεωργίου, έκανε τον γύρο του κόσμου και αποτέλεσε τη «hot είδηση» εκείνων των ημερών. Η 31χρονη σταρ βρέθηκε τότε στην αγκαλιά του 33χρονου Ελληνα επιχειρηματία μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Ρώσο μεγιστάνα Ιγκόρ Ταραμπασόφ. Οι δυο τους έζησαν μια ρομαντική ιστορία στη Μύκονο, η οποία συνεχίστηκε το φθινόπωρο και στην Αθήνα.

Ο Ντένης εκείνη την περίοδο ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα night club στην Ιερά Οδό και της πρότεινε να του δώσει το όνομά της και να συνεργαστούν. Πράγματι στις 15 Οκτωβρίου έγιναν τα εγκαίνια του club Lohan, στα οποία η Λίντσεϊ έκανε μια αστραφτερή εμφάνιση. Τα τότε δημοσιεύματα έκαναν λόγο όχι μόνο για έναν δυνατό έρωτα μεταξύ τους αλλά και για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας. Σύμφωνα μάλιστα με το αμερικανικό site ΤΜΖ, η δημιουργία του club Lohan στην Αθήνα θα ήταν μόνο η αρχή, καθώς η ηθοποιός και ο Ελληνας επιχειρηματίας είχαν την πρόθεση να ανοίξουν αντίστοιχα κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, στα δε μελλοντικά σχέδιά τους βρισκόταν και η δημιουργία μιας αλυσίδας spa.

Και ενώ αυτά συνέβησαν το φθινόπωρο του 2016, την περασμένη Τετάρτη, ένα δελτίο Τύπου από το δικηγορικό γραφείο «Αλεξίου Κούγια & Συνεργατών» μας έκανε να αντιληφθούμε πως η εξέλιξη της γνωριμίας και της συνεργασίας μεταξύ του Ντένη Παπαγεωργίου και της Λίντσεϊ Λόχαν δεν ήταν πλέον τόσο ρόδινη όσο στο ξεκίνημά της.

Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή ανέφερε τα εξής: «Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της κυρίας Λίντσεϊ Ντι Λόχαν. Η κυρία Λόχαν έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας ''Lohan'', τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως. Η κυρία Λόχαν έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της. Με εκτίμηση Αλέξιος Κούγιας». Σύμφωνα με πληροφορίες η Λίντσεϊ Λόχαν ήρθε στη χώρα μας, στις αρχές της εβδομάδας, προκειμένου να ασχοληθεί με τη διευθέτηση της υπόθεσης. Το «Εθνος της Κυριακής» επικοινώνησε με τον Ντένη Παπαγεωργίου, από τον οποίο ζήτησε την άποψή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Εκείνος δήλωσε στην εφημερίδα μας:
Η δήλωση

«Αναφορικά με δημοσιεύματα, ανακοινώσεις και δελτία Τύπου που αναμεταδόθηκαν από μεγάλη μερίδα των Μ.Μ.Ε. σχετικά με ''διαμάχη'' που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Λίντσεϊ Λόχαν και της εταιρείας που διαχειρίζεται το club Lohan στην Ιερά Οδό οφείλω να τονίσω κάποια πράγματα προς αποκατάσταση της αλήθειας και πάντοτε με σεβασμό προς το πρόσωπο της κ. Λόχαν.

Οσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις της Λίντσεϊ Λόχαν πρέπει να σας πω τα εξής: Καταρχάς ξεκαθαρίζουμε ότι εκείνη δεν συμμετέχει στο μάνατζμεντ της επιχείρησης, το οποίο ασκώ αποκλειστικά εγώ. Στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί της τον Σεπτέμβριο του 2016 αναγράφεται πως πρέπει να της αποδίδουμε το 5% επί των καθαρών κερδών (δηλαδή μετά φόρων) του club Lohan στην Αθήνα. Μάλιστα πριν τα εγκαίνια του club της παραδώσαμε μέσω του πληρεξουσίου μας το ποσό των 10.000 Ευρώ και συμφωνήσαμε να μας υποδείξει επισήμως (δηλαδή μέσω κάποιου ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου) το πρόσωπο (λογιστή ή δικηγόρο), το οποίο θα την εκπροσωπεί στην Αθήνα προκειμένου να επιβλέπει τα λογιστικά βιβλία της εταιρείας που διαχειρίζεται το club.

Εκείνη όμως κατά καιρούς μας ζητούσε χρήματα, παρόλο που τα λογιστικά βιβλία δεν είχαν κλείσει που σημαίνει ότι τα κέρδη δεν είχαν φορολογηθεί ακόμη και βεβαίως χωρίς να έχει ορίσει επισήμως τον εκπρόσωπό της στην Αθήνα, ο οποίος θα πρέπει να εκδίδει και αποδείξεις για τα χρήματα που θα εισέπραττε για λογαριασμό της κ. Λόχαν έτσι ώστε όλα τα συμβαλλόμενα μέρη να είναι κατοχυρωμένα και όλες οι συναλλαγές μας να διέπονται από διαφάνεια. Αυτό αρχικά εκείνη δεν μπορούσε να το κατανοήσει.

Μάλιστα σε ένα από τα ταξίδια που έκανε στην Ελλάδα μας είχε ζητήσει να της τα δώσουμε μετρητά (!!!). Η χώρα μας, δυστυχώς, βρίσκεται σε καθεστώς capital controls, οι συναλλαγές δεν γίνονται με αυτόν τον τρόπο και επιπλέον χωρίς να υπάρχει απόδειξη για την καταβολή τους. Οταν πλέον αντιλήφθηκε αυτό που της λέγαμε εδώ και καιρό, πως δηλαδή είμαστε επιχείρηση και ότι πρέπει να μας υποδείξει έναν λογιστή ή δικηγόρο για να συνεννοηθούμε μαζί του για όλο το τυπικό της διαδικασίας τότε μας υπέδειξε ένα δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο λέγοντάς μας πως χειρίζεται και τα οικονομικά θέματά της. Το τελευταίο τετράμηνο προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο στο Λονδίνο προκειμένου να διευθετηθεί το όλο ζήτημα, δυστυχώς όμως, δεν καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή αφού δεν απάντησαν στα emails που στείλαμε. Εχουμε την ηλεκτρονική αλληλογραφία που αποδεικνύει τους ισχυρισμούς μας πως ουδέποτε λάβαμε απάντηση. Μήπως τελικά δεν ανέλαβαν ποτέ την εκπροσώπησή της; Δεν ξέρουμε τι συνέβη, η κ. Λόχαν θα το γνωρίζει καλύτερα. Εμείς πάντως ήμασταν εντάξει και αμέσως προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Σε ό,τι τώρα αφορά το ενδεχόμενο ιδρύσεως στη Μύκονο επιχείρησης, η οποία θα χρησιμοποιεί το όνομα "Lohan", είχαμε μιλήσει με τη Λίντσεϊ Λόχαν, προκειμένου να κανονίσουμε την περασμένη εβδομάδα ένα ραντεβού στην Ελλάδα για να συζητήσουμε μαζί της αυτό το ενδεχόμενο. Παρόλο που η εταιρεία μας έχει κατοχυρώσει το όνομα ''Lohan'', εμείς είχαμε την πρόθεση και όλη την καλή διάθεση, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, να την έχουμε κοντά μας σε περίπτωση που προχωρούσαμε σε ένα αντίστοιχο εγχείρημα και στη Μύκονο. Και ενώ βρισκόμασταν στη διαδικασία να κανονίσουμε τη συνάντηση μαζί της, την περασμένη Τετάρτη ήρθε το παραπάνω δελτίο Τύπου από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια. Εμείς, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, πραγματικά χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ορίστηκε πλέον, επισήμως, ένας άνθρωπος όπως ο κ. Κούγιας με τον οποίο θα μπορέσουμε να συνομιλήσουμε για τη διευθέτηση των συγκεκριμένων ζητημάτων».

Τα γενέθλια στο Rakkan. Η γνωριμία της Λίντσεϊ Λόχαν με τον Ελληνα επιχειρηματία έγινε με αφορμή τα γενέθλιά της στις 2 Ιουλίου, τα οποία γιόρτασε στο εστιατόριό του, Rakkan Mykonos, στο Καλό Λιβάδι. Το Νησί των Ανέμων αποτελεί αγαπημένο προορισμό για εκείνη και πέρυσι το επισκέφτηκε για τέταρτο καλοκαίρι.

Το Rakkan Mykonos, του Ντένη Παπαγεωργίου βρισκόταν υπό σκέψη να μετονομαστεί σε Lohan το φετινό καλοκαίρι.
Στο πάρτι των γενεθλίων τη συνόδευε ο τότε μνηστήρας της Ιγκόρ Ταραμπασόφ. Λίγες ημέρες αργότερα η Λίντσεϊ και ο 24χρονος Ιγκόρ αναχώρησαν για την Αγγλία, ενώ στο τέλος Ιουλίου ανακοινώθηκε η λήξη της σχέσης τους. Εχοντας κρατήσει επικοινωνία με τον Ντένη, εκείνος την προσκάλεσε στο νησί, προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό. Ετσι τον Αύγουστο η ηθοποιός επισκέφτηκε για δεύτερη φορά μέσα στο ίδιο καλοκαίρι τη Μύκονο. Αρχικά εκείνος τη φιλοξένησε σε μία βίλα που νοικιάζει, γρήγορα όμως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

Στα εγκαίνια όμως του club Lohan τον περασμένο Οκτώβριο η νεαρή σταρ είχε δηλώσει πως ο Ντένης είναι απλώς φίλος και συνέταιρός της. Ο Ντένης Παπαγεωργίου προέρχεται από μια γνωστή επιχειρηματική οικογένεια, η οποία ηγείται του ομίλου εταιρειών Τρόπαια Συμμετοχική (ασχολείται με το εμπόριο, τα προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας, το real estate, τις τηλεπικοινωνίες και τον τουρισμό), ενώ επιπλέον δραστηριοποιείται στη ναυτιλία, στις κατασκευές και έχει μετοχές στο εμπορικό κέντρο Avenue και στο διαγνωστικό κέντρο Ιατρόπολις.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline