Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η 83χρονη Μπριζίτ Μπαρντό «αγαπάει» την Λεπέν και πολεμάει τον Μακρόν: Μην τον ψηφίσετε! Κύριο

Ανοιχτό κάλεσμα μέσω twitter να καταψηφίσουν τον Εμάνουελ Μακρόν, στέλνει η πάλαι ποτέ μυθική μορφή του γαλλικού σινεμά.

Στα 83 της χρόνια, η γεννημένη τον Σεπτέμβριο του 1934, Μπριζίτ Μπαρντό έχει αφιερώσει πλέον ζωή της στην προστασία των ζώων και κάλεσε όλους τους φιλόζωους να μην ψηφίσουν υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής.
Ο λόγος είναι ότι ο κεντρώος υποψήφιος «στερείται παντελώς συμπόνιας, όπως αποδεικνύει η ψυχρότητα του παγωμένου σαν ατσάλι βλέμματός του., όπως γράφει χαρακτηριστικά η Μπαρντό.

«Καλώ αυτούς που αγαπούν και σέβονται τα ζώα να μην ψηφίσουν Μακρόν!» έγραψε στο μήνυμά της αναρτώντας ολόκληρη την δήλωσή της, η οποία συνεχίζει λέγοντας «Ενώ τα σκάνδαλα πολλαπλασιάζονται, ο Μακρόν τάσσεται στο πλευρό των εκτροφέων και των κυνηγών, ενάντια στις οργανώσεις προστασίας των ζώων που αγωνίζονται με δυσκολία απέναντι στα λόμπι τα οποία φαίνεται ότι διαθέτουν εξουσία επάνω του».

«Η περιφρόνηση που δείχνει στα βάσανα των ζώων συνοψίζει την παντελή έλλειψη συμπόνιας που αποδεικνύεται από την ψυχρότητα του παγωμένου σαν ατσάλι βλέμματός του» καταλήγει.

Ωστόσο, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις αρχές Μαρτίου, στο συντηρητικό περιοδικό Valeus Actuelles, η Μπριζίτ Μπαρντό είχε δηλώσεις ότι «αγαπά πολύ, εδώ και καιρό, την Μαρίν Λεπέν».

Πολυμέσα