Τρίτη 16 Απριλίου 2024  13:45:03

Η 37χρονη τηλεπαρουσιάστρια Σία Κοσιώνη και η 50χρονη Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου σε νέους ορίζοντες στη ζωή τους. Μετά το πρώτο τους διαζύγιο και οι δύο. Κύριο

Έγκυος η μία από τη συμβίωσή της με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη (και ήδη πατέρα τριών παιδιών) και ερωτευμένη η βουλευτής της Β' Αθηνών, με θερμές δηλώσεις που δεν την ωφέλησαν πολιτικά.

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη. Βρίσκεται στον πέμπτο μήνα. Ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Λεόνη αλλά χώρισαν αργότερα, ενώ προ διετίας συνδέθηκε ερωτικά με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Παύλου Μπακογιάννη 39 χρονών. Έχει καλές σπουδές στο Αριστοτέλειο και στο εξωτερικό και γνωρίζει τέσσερις ξένες γλώσσες, προς τις οποίες είχε έφεση. (αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά).

Με μία τρυφερή ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος ζητά την... κατανόηση του κοινού γιατί, όπως γράφει, για μερικούς μήνες το δελτίο θα το παρουσιάζουν δύο άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια η Σία Κοσιώνη είναι σε σχέση με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.

Η ανάρτηση:

sia-baby

-Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Εκανα τάμα και βρήκα τον έρωτα της ζωής μου, με προξενιό

Σε μια νέα, ιδιαίτερη αποκάλυψη προέβη η βουλευτής της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, που αφορά την προσωπική της ζωή. Πάντα προσεκτική και σοβαρή επιδόθηκε σε μάλλον απρόσμενες ακριτομυθίες και εφηβικούς ενθουσιασμούς γύρω από τα προσωπικά της.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε ότι έκανε τάμα πριν από έναν χρόνο και στη συνέχεια βρήκε τον αρραβωνιαστικό της.

«Η ελπίδα βρίσκεται στον έρωτα και την αγάπη. Εχω βρει τον έρωτα της ζωής μου. Περνάω ωραία φάση στην προσωπική μου ζωή», είπε η κυρία Ασημακόπουλου, προσθέτοντας παράλληλα πως η γνωριμία πραγματοποιήθηκε έπειτα από προξενιό.
«Με ρώτησε γιατί είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Του απάντησα ότι το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου την πρώτη φορά που ακούμπησα το κεφάλι μου στο μπράτσο του», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας πως είναι παραδοσιακή γυναίκα και πως θέλει τον άνδρα να είναι μεγαλύτερο, γι' αυτό και ο σύντροφός της είναι 17 χρόνια μεγαλύτερος. Αυτή γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου 1967 και είναι σήμερα 50 χρονών.

Οσον αφορά, τέλος, την αιτία διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της, αρκέστηκε απλά να πει: «Χαθήκαμε». Ο νέος της σύντροφός της είναι ο κατασκευαστής Γιώργος Λεγάκης, πατέρας τεσσάρων κοριτσιών, με δύο γάμους στο ενεργητικό του, συλλέκτης πινάκων, ιδιοκτήτης κότερου και δεινός ιστιοπλόος και σκιέρ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline