Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  07:42:04

Μαζί με τις κυρίες, ο κύριος του κυρίου!!

Ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες, όπως η Μελάνια Τραμπ και η Μπριζίτ Μακρόν, στάθηκε και ο «Πρώτος Κύριος», Γκοτιέ Ντεστενάι, σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, που εκπροσώπησε τη χώρα του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Ο 44χρονος αρχιτέκτονας Ντεστενάι, που κατάγεται από το Βέλγιο, είναι ο σύζυγος του Ξαβιέ Μπετέλ, πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου από το 2013. Οι δύο άνδρες παντρεύτηκαν το 2015, αφότου η χώρα νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, όπως μεταδίδει το People.

Ο Ντεστενάι συμμετείχε στις εκδηλώσεις που παρέστησαν οι σύζυγοι των υπολοίπων ηγετών του ΝΑΤΟ, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, που φορούσε ισλαμική μαντίλα. Μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν και το Μουσείο Rene Magritte των Βρυξελλών.

Ο 44χρονος είχε φιλικές συζητήσεις με πολλές από τις συζύγους, όπως αυτές του Ντόναλντ Τραμπ και του Εμανουέλ Μακρόν. Οι σύζυγοι ορισμένων εκ των ηγετών των 28 χωρών μελών του ΝΑΤΟ γευμάτισαν και σε ένα εστιατόριο των Βρυξελλών, ενώ φωτογραφήθηκαν στο Βασιλικό Κάστρο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline