Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  17:59:49

Η Gwyneth Paltrow γιατί όχι ξανά με τον Brad Pitt.

Στη διάρκεια ενός facebook live, της ετέθη και αυτό το ετεροχρονισμένο κάπως ερώτημα. Πριν από 21 χρόνια (πώς περνά ο καιρός, τέλος πάντων;) η Gwyneth Paltrow και ο Brad Pitt ήταν ζευγάρι αλλά παρόλο που έμοιαζαν ταιριαστοί και ευτυχισμένοι, αυτή η σχέση δεν κράτησε πάρα πολύ και έληξε.

Έκτοτε, η Gwyneth έχει ερωτηθεί αρκετές φορές για το συγκεκριμένο ειδύλλιο, μιλώντας πάντα με τα καλύτερα λόγια για το συνάδελφο και πρώην σύντροφό της. Φαίνεται, ωστόσο, πως αυτό που συνέβη το μακρινό 1996 εξακολουθεί να απασχολεί ακόμα και σήμερα τους θαυμαστές της.

Στη διάρκεια ενός facebook live που πραγματοποίησε η ηθοποιός από τα γραφεία του site "Goop" που διευθύνει. απαντώντας στις αναγνώστριές της σε διάφορες ερωτήσεις, βρέθηκε η Laurie λίγο πριν το τέλος να κάνει την επίμαχη ερώτηση: "Θα ήσασταν ξανά μαζί με τον Brad Pitt?".
Θεωρώντας μάλλον αυτή τη σχέση "περσινά ξινά σταφύλια" και δίκαια, η Gwyneth Paltrow συμπύκνωσε σε μία φράση όλη της τη σκέψη: "Αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει, Laurie". Σαφώς πρόκειται για οριστικό παρελθόν η ερωτική τους σχέση, χωρίς δυνατότητα αναβίωσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline