Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:17:33

Αλλαγή σκυτάλης στην Escada -O Niall Sloan νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Αλλαγή σκυτάλης στο αγαπημένο luxury brand Escada, καθώς ο Niall Sloan αναλαμβάνει νέος καλλιτεχνικός διευθυντής από την 1η Αυγούστου!

Υστερα από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης πορείας στη Hunter, όπου κατείχε επίσης τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή επιβλέποντας τη σχεδίαση σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων (στο γυναικείο, ανδρικό και παιδικό τμήμα), ο Niall αλλάζει στέγη και μετακομίζει στην Escada.

Η τελευταία συνεργασία του με τη Hunter αλλά και η αμέσως προηγούμενη, επί 10 χρόνια μάλιστα, με τον οίκο Burberrry, έκαναν τον Niall ιδανική επιλογή για την Escada. Κατά την παραμονή του στον Burberry, είχε συνεργαστεί στενά με τον Christopher Bailey διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στη μεταμόρφωση του brand, δουλεύοντας επιτυχώς σε διάφορους τομείς, όπως αυτός των αξεσουάρ, των γυαλιών, των ρολογιών και των κοσμημάτων. Τα τελευταία τρία χρόνια της συνεργασίας του με τον Burberry, εργάστηκε, μάλιστα, ως επικεφαλής του Burberry Prorsum, μια σειρά που περιελάμβανε τα γυναικεία ρούχα για τα σόου, τις παραστάσεις, τα pre-collection ρούχα και το VIP ντύσιμο.

Ο Niall δηλώνει ενθουσιασμένος για τη νέα του συνεργασία: «Η Escada είναι ένα brand που λατρεύω, εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για ένα brand με χαρακτήρα διασκεδαστικό, τολμηρό και θηλυκό, με εστίαση στο πολυτελές γυναικείο ρούχο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στην αναδιαμόρφωσή της και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Από την πλευρά της, η CEO της Escada Iris Epple-Righi δήλωσε ότι ο Niall είναι ένα μεγάλο δημιουργικό ταλέντο που έχει την ιδανική εμπειρία, ενέργεια και όραμα για να ερμηνεύσει την «κληρονομιά» του brand με ένα σύγχρονο τρόπο. «Η 10χρονη εμπειρία του στα πολυτελή είδη στον Burberry, σε συνδυασμό με την πρόσφατη εμπειρία του σε ένα πιο σύγχρονο και κάζουαλ brand όπως η Hunter, είναι ο τέλειος συνδυασμός για το πώς θέλουμε να προχωρήσει η Escada.

Η μοναδική του εμπειρία σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς συμπεριλαμβανομένων των ενδυμάτων, των αξεσουάρ, των υποδημάτων και του VIP dressing είναι επίσης πολύ χρήσιμη για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανήκει πλέον στην ομάδα μας».
Ο Niall θα αρχίσει να δουλεύει με το team της Εscada για το Χειμώνα του 2018 και η πρώτη του ολοκληρωμένη συλλογή θα είναι η Resort 2019.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline