Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:38:13

Πώς έριχνε ο Τραμπ στο κρεβάτι τις γυναίκες των φίλων του

Αρκετά χρόνια πριν μπορέσει να καυχηθεί για το μέγεθος του «πυρηνικού του κουμπιού», ο Ντόναλντ Τραμπ κόμπαζε ότι οι γυναίκες ορισμένων φίλων του τσαλάκωναν τα ερωτικά του σεντόνια.


Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Μάικλ Γουλφ σ' ένα από τα πολλά αποσπάσματα του βιβλίου του "Fire and Fury: Inside the Trump White House", που κυκλοφορεί σήμερα στις ΗΠΑ.

Ο συγγραφέας-δημοσιογράφος λέει ότι ο Τραμπ καυχιόταν «άξιζε να ζει» για να κοιμάται με τις συζύγους των φίλων του. Και περιγράφει πώς ο νυν πρόεδρος χρησιμοποιούσε τη ζήλια και την εκδίκηση για να τις παρασύρει στο κρεβάτι του.

«Όταν κυνηγούσε τη γυναίκα ενός φίλου του, προσπαθούσε να την πείσει ότι ο άνδρας της ίσως να μην ήταν αυτό που εκείνη νόμιζε. Μετά έβαζε τη γραμματέα του να καλέσει τον φίλο στο γραφείο του. Όταν εκείνος έφθανε, ο Τραμπ άρχιζε την κουβέντα για τη σεξουαλική του ζωή.

"Σου αρέσει ακόμη να κάνεις σεξ με τη γυναίκα σου; Πόσο συχνά; Θα έπρεπε να πήδηξες και καλύτερες απ' τη γυναίκα σου. Για πες μου. Στις τρεις η ώρα θα μου έρθουν κορίτσια απ' το Λος Άντζελες. Μπορούμε να ανεβούμε επάνω και να περάσουμε υπέροχα. Το υπόσχομαι..."

Όλη αυτή την ώρα ο Τραμπ άφηνε τη γυναίκα του φίλου να ακούει την κουβέντα από ανοικτή ακρόαση».
Μετά το πικάντικο απόσπασμα ένας φίλος λέει στον Γουλφ ότι ο Τραμπ είχε πολλά κοινά με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. «Μόνον που ο Κλίντον διέθετε ένα αξιόπιστο προσωπείο, ενώ ο Τραμπ όχι».

Μια ανάλογη μαρτυρία είχε καταθέσει τον περασμένο Ιούνιο κι η Σάλμα Χάγιεκ σε εμφάνισή της στην εκπομπή The Daily Show.
Η διάσημη ηθοποιός είπε ότι συνάντησε μαζί με τον φίλο της τον νυν Πρόεδρο σε μια συγκέντρωση και εκείνος τους ζήτησε τους αριθμούς των τηλεφώνων τους. Μόνον που δεν τηλεφώνησε στο φίλο της, αλλά στην ίδια.
«Με πήρε τηλέφωνο και με κάλεσε να βγούμε έξω κι εγώ είπα "Και με το φίλο μου τι γίνεται; Τρελή είμαι; Μου ζητάς να βγούμε ραντεβού; Το ξέρεις ότι έχω φίλο»...
Η απάντηση του Τραμπ, όπως είπε, την ξάφνιασε: «Δεν είναι αρκετός για σένα. Δεν είναι κάποιος σημαντικός. Πρέπει να βγεις μαζί μου»...

Τώρα πόση δόση αλήθειας υπάρχει στους ισχυρισμούς του Γουλφ είναι άλλο θέμα. Ο ίδιος κι οι φίλοι του επιμένουν -φυσικά- ότι όλα είναι αλήθεια. Υποστηρίζουν δε ότι ο συγγραφέας χρησιμοποιώντας λίγη δημοσιογραφική πονηριά κατάφερε να έχει πρόσβαση στην πιο χαοτική προεδρία εδώ και δεκαετίες, αφού όπως έγραψε το περιοδικό New York η κυβέρνηση Τραμπ δεν διέθετε την απαιτούμενη πολιτική εμπειρία ώστε να βάλει όρια σ' αυτά που θα έβλεπε και θα μετέφερε αργότερα ο Γουλφ.

Από την άλλη πολιτικοί σχολιαστές, όπως ο Μπένι Σάρλιν του NBC News επισημαίνουν ότι το πρόβλημα με τις 200 και πλέον μαρτυρίες που (λέει ότι) συνέλεξε ο Γουλφ είναι ότι πολλές από τις πηγές του «έχουν μια παρόμοια, συγκεκριμένη άποψη για την αλήθεια αναφορικά με τον Τραμπ. Βάζουν αρκετό αλάτι...»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline