Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μελάνια Τραμπ «τρώει τη σκόνη» της Ομπάμα –30 εξώφυλλα η Μισέλ, κανένα εκείνη

Τα περιοδικά δεν αγαπούν την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, παρόλο που είχε μια διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και η προκάτοχός της ήταν συχνά εξώφυλλο στα μεγαλύτερα από αυτά.

Την περασμένη εβδομάδα ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς επεσήμανε μέσω Twitter πως η Πρώτη Κυρία δεν είναι η μούσα της βιομηχανίας περιοδικών από τότε που ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε τα προεδρικά του καθήκοντα.

Ο Γουντς τουίταρε: «Αν οι Τραμπ ήταν Δημοκράτες, η Μελάνια θα ήταν σε κάθε εξώφυλλο, κάθε κομψού γυναικείου περιοδικού στον κόσμο, κάθε μήνα».
Το tweet, που συνοδευόταν από μια παλιά φωτογραφία της Πρώτης Κυρίας που κάθεται σε μια επιχρυσωμένη καρέκλα φορώντας ένα απλό μπλε στράπλες φόρεμα, συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες 62.000 likes και 4.900 σχόλια.
Κατά τη διάρκεια της θητείας της Πρώτης Κυρίας, η Μελάνια βρέθηκε στο εξώφυλλο μόνο ενός περιοδικού και συγκεκριμένα στο Vanity Fair Mexico, τον Φεβρουάριο του 2017.

Την εποχή εκείνη, το εξώφυλλο προκάλεσε αναταραχή λόγω της επιμονής του Αμερικανού προέδρου να πληρώσει το Μεξικό για το τείχος στα σύνορα, κάτι που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
Εκτός από αυτό, κανένα αμερικανικό περιοδικό δεν έχει βάλει το πρώην μοντέλο στο εξώφυλλό του, παρόλο που υπήρξαν φήμες τον Δεκέμβριο του 2016, όταν η Άννα Γουίντουρ, διευθύντρια της Vogue επισκέφθηκε το Trump Tower.

Η βιομηχανία της μόδας, εκείνη την εποχή, έλεγε πως η Γουίντουρ ετοιμαζόταν να βάλει την οικογένεια Τραμπ στο εξώφυλλο της Βίβλου της μόδας, ωστόσο η φήμη αυτή αποδείχτηκε αναληθής.
Αντιθέτως, η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε σε τουλάχιστον 30 εξώφυλλα αμερικανικών περιοδικών, τρία εκ των οποίων ήταν στη Vogue.

Εμφανίστηκε επίσης, δύο φορές στα εξώφυλλα του περιοδικού Essence, του περιοδικού Time, του περιοδικού More και του Glamour.

Πολυμέσα