Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  09:23:46

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέο βιβλίο για τον γάμο της και την σεξουαλική της ζωή με τον πρίγκιπα Φίλιππο

Με τίτλο «The Queen's Marriage» (Ο γάμος της βασίλισσας) το βιβλίο της Λαίδης Κολίν Κάμπελ υπόσχεται αποκαλύψεις για τα φλερτ του βασιλικού συζύγου και για την κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Προσβλητικό», «περιττό» και «αισχρό», χαρακτηρίστηκε από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας το νέο βιβλίο για τον γάμο και την σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, που έχει τίτλο «The Queen's Marriage» και το υπογράφει η 68χρονη λαίδη Κολίν Κάμπελ.

Η συγγραφέας, που στο παρελθόν είχε γράψει ένα βιβλίο για τις διατροφικές διαταραχές της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, ανοίγει με την πένα της ένα κρυφό παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα της 92χρονης σήμερα βασίλισσας Ελισάβετ και προσφέρει στους αναγνώστες της γαργαλιστικές λεπτομέρειες από την ερωτική ζωή της Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η Κάμπελ αναφέρει στο βιβλίο της πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια «υγιή ερωτική ζωή» και μάλιστα, το 1947 η πρώτη νύχτα γάμου του γαλαζοαίματου ζευγαριού ήταν τόσο θορυβώδης, που έγινε θέμα συζήτησης για τους υπηρέτες του παλατιού. Η αποκαλυπτική λαίδη τονίζει πως ο βασιλικός σύζυγος αγαπά το φλερτ, του αρέσει να περιβάλλεται από όμορφες γυναίκες και υποστηρίζει πως ο Δούκας του Εδιμβούργου φλέρταρε κάποτε και με την ίδια. Η συγγραφέας αναφέρει, μάλιστα, πως η μικρότερη αδελφή της Ελισάβετ, η
πριγκίπισσα Μαργαρίτα, της είχε αποκαλύψει πως ο Φίλιππος είχε κάποτε μια εξωσυζυγική σχέση που αναστάτωσε την αδελφή της.

Μεταξύ άλλων, για τον βασιλικό σύζυγο, η Κάμπελ γράφει: «Την βασίλισσα δεν την πείραζε καθόλου (το φλερτ του συζύγου της με άλλες γυναίκες). Του είχε δώσει το ελεύθερο να κάνει φιλίες με το αντίθετο φύλο. Για τον Φίλιππο αυτές ήταν σαν κατοικίδια, ήταν τα παιχνίδια του. Καμιά φορά τις αποκαλούσε "playmates". Μοιραζόταν μαζί τους δραστηριότητες, όπως την οδήγηση άμαξας και άλλα ενδιαφέροντα. Αυτός είναι ένας εποικοδομητικός τρόπος για να είναι απασχολημένος και να διασκεδάζει».

Πάντως, αν και η Κάμπελ στο βιβλίο της αποκαλεί την μονάρχη με το χαϊδευτικό της όνομα, Lilibet, αρκετά άτομα που βρίσκονται κοντά στην βασιλική οικογένεια και το παλάτι την κατηγόρησαν πως έγραψε το βιβλίο για να κερδίσει δημοσιότητα, αφού στην πραγματικότητα δεν έχει σχέσεις με την βασίλισσα και τον περίγυρό της.

Ο Πολ Μπάρελ, που υπηρέτησε 11 χρόνια ως μπάτλερ της βασίλισσας, δήλωσε στην εφημερίδα Mirror πως η συγγραφέας «γράφει για την κεφαλή του Κράτους και της Εκκλησίας αλλά δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος μάρτυρας της ιστορίας επειδή ποτέ δεν ήταν εκεί». Στο ίδιο μήκος κύματος και η Τζένι Μποντ, βασιλική συντάκτρια του BBC, που τόνισε πως: «Δεν βλέπω καμία ανάγκη να γίνεται συζήτηση για την ερωτική ζωή της βασίλισσας και για τον γάμο της».

Η ίδια η συγγραφέας αντικρούει όσους την κατηγορούν για το βιβλίο και δηλώνει πως είναι έντιμη και ειλικρινής.

Τι τρέχει με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ; Δεν παρέστη σε λειτουργία λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας

Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε η ακύρωση της παρουσίας της την τελευταία στιγμή σε λειτουργία στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο. Η 92χρονη μονάρχης ήταν προγραμματισμένο να παραστεί την Πέμπτη στη λειτουργία για τα 200 χρόνια της ίδρυσης του Τάγματος των Αγίων Γεωργίου και Μιχαήλ.

Το Τάγμα ιδρύθηκε το 1818 από τον Γεώργιο, πρίγκιπα της Ουαλίας, αντιβασιλέα του πατέρα του, Γεωργίου Γ' Δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της μετάβασης της Μάλτας και των Επτανήσων κάτω από την βρετανική προστασία με σκοπό να ανταμείψει τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν στο στέμμα κατά την υπεράσπιση των συμφερόντων του στη Μεσόγειο.

Όμως, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από το παλάτι, η βασίλισσα «ασθένησε ελαφρά» και στην λειτουργία την αντικατέστησε ο Δούκας του Κεντ, ο οποίος είναι και ο Μέγας Δάσκαλος του Τάγματος. Πάντως, ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως η «αειθαλής» μονάρχης δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και θα ταξιδέψει για το Ουίνδσορ, όπου είχε προγραμματίσει να περάσει το Σαββατοκύριακο.

Τον Απρίλιο η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε 92 ετών και τον Μάιο υποβλήθηκε σε επέμβαση καταρράκτη. Όμως, παρά την ηλικία της μόνο μέσα στο 2017 παρέστη σε 296 εκδηλώσεις! Βέβαια, λόγω της προχωρημένης ηλικίας της, αν και ακόμα ιππεύει το αγαπημένο της μαύρο πόνι, έχει εκχωρήσει πολλά από τα βασιλικά της καθήκοντα στα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και δεν ταξιδεύει πλέον στο εξωτερικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline