Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:18:36

Ρονάλντο: Με ερωτική διάθεση ο Κριστιάνο στην Ελλάδα

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο χαίρεται τον ήλιο, τη θάλασσα και την... Τζορτζίνα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από τις διακοπές του στη Μεσσηνία.

Με ερωτική διάθεση φαίνεται πως έχει έρθει στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τουλάχιστον όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει έρθει για ξεκούραση στη Μεσσηνία. Εφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για το Costa Navarino. Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και εν μέσω έντονης φημολογίας ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει από τη Μαδρίτη στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους ο Πορτογάλος αστέρας επέλεξε για 2η συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί στη Μεσσηνία, μετά την επίσκεψή του τον Ιούνιο 2017.

Στο Πιεμόντε και στην Καστίλη τα ΜΜΕ και οι φίλαθλοι βρίσκονται σε αναβρασμό, με τον ισπανικό ΝΑ να αποχαιρετά τον Ρονάλντο και τον ιταλικό να τον καλωσορίζει. Οι ειδήσεις ρέουν ταχύτατα σε sites και πρωτοσέλιδα για το μεγάλο deal του καλοκαιριού. Ο τεχνικός της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παράτησε τις θερινές του διακοπές και γύρισε εσπευσμένα στο προπονητικό κέντρο στο Βίνοβο και το υπέροχο διοικητικό κέντρο στην Κοντινάσα του Τορίνο για να συναντηθεί με τον γενικό διευθυντή της ομάδας Μπέμπε Μαρότα. Ο πρόεδρος των «Μπιανκονέρι» Αντρέα Ανιέλι αναμένεται να στείλει ιδιωτικό αεροπλάνο στη Μαδρίτη για να μεταφέρει τον «CR7» στο Τορίνο, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός βρίσκεται, όπως και πέρυσι, για διακοπές στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Costa Navarino».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline