Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:35:42

Η Μελάνια σαν αρχαία Ελληνίδα θεά

Η Μελάνια Τραμπ, αφού κατάφερε να σαγηνεύσει τους ηγέτες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, αφήνοντας πίσω όλες τις άλλες Πρώτες Κυρίες, εντυπωσίασε και την πρώτη της ημέρα στη Βρετανία.


Με αέρα σταρ, η Μελάνια συνόδευσε τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, στο παλάτι του Μπλένχαϊμ. Το ζευγάρι αναχώρησε από την αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο και με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο παλάτι, όπου τους περίμενε η Τερέζα Μέι με τον σύζυγό της για δείπνο με πολιτικούς και επιχειρηματίες. Σύμφωνα με την Mirror, το αμερικανικό προεδρικό ζεύγος άργησε 15 λεπτά να φτάσει, αναγκάζοντας την Βρετανίδα πρωθυπουργό να περιμένει στην είσοδο του παλατιού.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν υπέρλαμπρη και έμοιαζε με αρχαία Ελληνίδα «θεά» για το βράδυ στο παλάτι, φορώντας τουαλέτα σε κίτρινο χρώμα δια χειρός J J Mendel, η οποία αγγίζει τις 5.000 λίρες. Το φόρεμα είχε έξω τους ώμους και ιδιαίτερο μπούστο, ενώ άκρως εντυπωσιακή ήταν η λεπτομέρεια στα μανίκια, όπου της έδιναν μια «αέρινη» αίσθηση.
Τα μαλλιά της ήταν λιτά και το μακιγιάζ της σε γήινους τόνους, ενώ στο δεξί της χέρι έλαμπε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline