Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  04:10:19

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στην κορυφή των υψηλότερα αμειβομένων ηθοποιών

Μια νέα βασίλισσα έχει πλέον το Χόλιγουντ. Ο λόγος για την Σκάρλετ Γιόχανσον που συνέτριψε τις Αντζελίνα Τζολί και Τζένιφερ Άνιστον στη λίστα των υψηλότερα αμειβόμενων ηθοποιών του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Forbes.


Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης ενώ η άλλη πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, στην τρίτη θέση.
Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στη 2η θέση των υψηλότερα αμειβόμενων ηθοποιών του Χόλιγουντ

Η Έμμα Στόουν είχε βρεθεί στην κορυφή της λίστας πέρυσι με αμοιβές 26 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ τώρα η Σκάρλετ Γιόχανσον συγκέντρωσε το ποσό των 40,5 εκατομμυρίων δολαρίων χάρη στη συμμετοχή της σε αρκετές ταινίες της Marvel, αναφέρει το Forbes.
Η Γιόχανσον συμμετείχε σε άλλες δύο ταινίες το 2017, τις «Πάρτι γυναικών» και το «Φάντασμα στο Κέλυφος» για την οποία επικρίθηκε που απεικόνισε έναν Ιαπωνικό χαρακτήρα.

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι στην τρίτη θέση χάρη στις συμφωνίες τις με διάφορες εταιρείες

Στη δεύτερη θέση, βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί με αμοιβές 28 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ στην τρίτη θέση η Τζένιφερ Άνιστον με εισπράξεις 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων χάρη στις συμφωνίες που είχε κλείσει με τις εταιρείες Emirates, Smartwater και Aveeno, αναφέρει το Forbes.
Η Τζένιφερ Λόρενς κατέλαβε την 4η θέση με την Ρις Γουίδερπουν ακριβώς πίσω της με 16,5 εκατομμύρια δολάρια από την πρόσφατη επιτυχία στην παραγωγή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Big Little Lies».
Άλλες ηθοποιοί που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι η Κέιτ Μπλάνσετ (12,5 εκατομμύρια δολάρια) και η Γκαλ Γκαντότ με 10 εκατομμύρια δολάρια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline