Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:31:55

Η απίστευτη απάντηση της Μελάνια για τις απιστίες Τραμπ: Εχω να σκεφτώ πιο σημαντικά

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ διαβεβαίωσε ότι έχει «άλλα πράγματα» στο μυαλό της από τις «εικασίες» σχετικά με τις υποτιθέμενες απιστίες του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και προβάλλεται σήμερα.


Ερωτηθείσα σχετικά με τις πιθανές εξωσυζυγικές σχέσεις του Αμερικανού προέδρου, η Μελάνια Τραμπ σημείωσε ότι αυτό δεν είναι ένα «ζήτημα που προκαλεί ανησυχία».
«Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία, έχω πολλά σημαντικότερα πράγματα να σκέφτομαι και να κάνω».

Το πρώην μοντέλο, που σε γενικές γραμμές κρατά χαμηλούς τόνους, επέλεξε έως σήμερα τη σιωπή σχετικά με την φερόμενη σχέση του προέδρου των ΗΠΑ με την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στέφανι Κλίφορντ ή Στόρμι Ντάνιελς και την «playmate» Κάρεν Μακντούγκαλ.
«Τα ΜΜΕ λατρεύουν τις εικασίες» απάντησε η 48χρονη Μελάνια.
«Δεν είναι πάντα ευχάριστο, όμως γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια και ποια δεν είναι».

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ οι «περιπέτειες» του 45ου προέδρου των ΗΠΑ προκαλούν τριγμούς στο ζευγάρι. Στην ερώτησε «συνεχίζετε να αγαπάτε τον σύζυγό σας;», η Μελάνια Τραμπ απάντησε λακωνικά: «Ναι, εντάξει».
Κατόπιν πρόσθεσε: «Υπάρχουν κουτσομπολιά, δεν είναι πάντα ακριβή».

Στον ίδιο λακωνικό τόνο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι «δεν μίλησε ποτέ με τον Τζουλιάνι». Ο δικηγόρος του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι είχε δηλώσει ότι η Μελάνια «πίστευε» τον σύζυγό της μπροστά στα όσα υποστήριζε η Στέφανι Κλίφορντ για εκείνον, ότι δηλαδή είχαν σχέση με τον πρόεδρο πριν από μια δεκαετία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline