Σάββατο 20 Απριλίου 2024  03:25:42

Η Μέγκαν καβάλησε το καλάμι –Εκανε ειρωνικό πάρτι για τα Zara της

«Δεν είναι άτομο που μπορεί να κάνει φίλους. Θέλει να είναι φίλη μόνο με τον στιλίστα της». Αυτό αποκάλυψε μια πηγή για την νέα δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, που φαίνεται πως έχει καβαλήσει το καλάμι.


Η Μέγκαν μάλιστα, είχε κάνει κάποτε ένα πάρτι «Σαγιονάρα Zara» για να δώσει τα παλιά της ρούχα στους καλεσμένους της όταν έγινε πλούσια και διάσημη ως ηθοποιός που είχε πλέον την δυνατότητα να αγοράζει ρούχα γνωστών σχεδιαστών.
Η Μέγκαν έγειν γνωστή από τον ρόλο της στην σειρά «Suits»

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση στην σειρά «General Hospital» το 2002, αλλά έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο σίριαλ «Suits» το 2011.

Μια πηγή του Χόλιγουντ έκανε την αποκάλυψη για το πάρτι στο Vanity Fair και πρόσθεσε πως δεν είναι «άτομο με το οποίο μπορείς να είσαι φίλος».
Η πηγή, που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει την Μέγκαν, την περιέγραψε ως «το είδος του ανθρώπου που θέλει να είναι φίλη με τον στιλίστα της».
Η καλύτερη φίλη της και στιλίστρια, Τζέσικα Μουλρόνεϊ ήταν παρούσα στον βασιλικό γάμο

Και πρόσθεσε: «Στόχος της Μέγκαν είναι να γίνει διάσημη. Είναι απίστευτα έξυπνη και ισορροπημένη. Δεν είναι άνθρωπος με τον οποίο μπορεί κάποιος πραγματικά να είναι φίλος. Είναι το είδος του ατόμου που γίνεται κολλητή με τον στιλίστα της».
Το περιοδικό αναφέρει πως η δούκισσα έκανε ένα «Sayonara Zara» πάρτι όταν άρχισε να γίνεται γνωστή στο Χόλιγουντ – δίνοντας όλα τα φτηνά ρούχα στους καλεσμένους της.

Μάλιστα, λέγεται ότι είχε κρατήσει και αποθηκεύσει στην ντουλάπα της τα παπούτσια Betsey Johnson στα αρχικά της κουτιά και τα είχε τυλίξει με χαρτί μέχρι να τα φορέσει. Στο πάρτι, η Μέγκαν λέγεται ότι έδωσε στους καλεσμένους της τα παλιά και φθηνά πράγματά για να κάνει χώρο στην ντουλάπα της για νέα και πιο ακριβά αντικείμενα που πλέον μπορούσε να αγοράσει.

Η δούκισσα του Σάσεξ ήξερε πολύ καλά πως ο ρόλος της ως Ρέιτσελ στην σειρά Suits θα την έκανε διάσημη. Και λίγο μετά το πάρτι, ζήτησε την βοήθεια της καλύτερης φίλης της, της στιλίστριας Τζέσικα Μαλρόνι για να ανανεώσει την ντουλάπα της.
Η Μέγκαν – που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί – και η Μουλρόνεϊ έγιναν πολύ καλές φίλες όταν η ηθοποιός μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Τορόντο. Η φιλία τους είναι ακόμη πολύ δυνατή με την οικογένεια της Μουλρόνεϊ να συνοδεύει – άτυπα- την Μέγκαν

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline