Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:05:20

Γιορτές στο Πήλιο με 30χρονη σύντροφο ο 54χρονος Μπόρις Τζόνσον

Γιορτές στο Νότιο Πήλιο πέρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, παρέα με την όμορφη συνοδό του.

Έχοντας απαλλαγεί από τα καθήκοντά του ως υπουργού και όντας σε διάσταση εδώ και λίγους μήνες από τη σύζυγό του Μαρίνα, ο Mr Brexit επέλεξε να περάσει τις πρώτες μέρες του έτους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα σε ένα οικείο όμως μέρος, όπως είναι για εκείνον το Νότιο Πήλιο. Η βίλλα «Irene» κατακλύζεται από κόσμο το καλοκαίρι, ωστόσο τον χειμώνα η ζήτησή της είναι μικρή με τον Μπόρις να εκμεταλλεύεται το γεγονός και να επιστέφει εκεί λίγους μόλις μήνες μετά την τελευταία του επίσκεψη μαζί με τα παιδιά του τον περασμένο Αύγουστο.

Η παρουσία όμως ενός πασίγνωστου Βρετανού πολιτικού, που πρωταγωνιστεί στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό, συνοδευόμενου μάλιστα από μια κατά πολύ νεότερη εντυπωσιακή κυρία, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Έτσι η 30χρονη Κάρι Σίμοντς πρώην στέλεχος του κόμματος των συντηρητικών και ο 54χρονος Τζόνσον εθεάθησαν την περασμένη Παρασκευή να γευματίζουν δίπλα στο τζάκι, όντας οι μοναδικοί εκείνη την ώρα πελάτες, στην παραδοσιακή ταβέρνα της Αφροδίτης στην κεντρική πλατεία του Λαύκου.

Εκεί τους εντόπισαν δύο ζευγάρια συνταξιούχων Βρετανών που διαμένουν μόνιμα στην περιοχή και να αναζητήσουν ένα ζεστό καταφύγιο, λόγω της ξαφνικής διακοπής ρεύματος στην περιοχή. Κανείς τους δεν περίμενε ότι θα βρεθούν να συντρώγουν με τον βρετανό πολιτικό, με τον οποίο μάλιστα διαφωνούν κάθετα ως προς την επιλογή του αναφορικά με το Brexit. Μετά την αρχική έκπληξη ένας από την παρέα πλησίασε για να τον χαιρετίσει. Ο συνταξιούχος πλέον αστυνομικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου και εκ των «φίλων των Καλντεριμιών» Κρις, του ευχήθηκε καλή χρονιά με τον Τζόνσον να ανταποκρίνεται με θερμή χειραψία και αντίστοιχες ευχές.

Γκλάμορους PR γκουρού αποκαλεί την Κάρι Σίμοντς η Daily Mail

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν τόσο...θερμή μιας που ο Κρις που διαμένει με τη σύζυγό του τα τελευταία χρόνια στον Πλατανιά διατηρώντας έναν μικρό ξενώνα, είναι υπέρ της παραμονής της Μ.Βρετανίας στην Ε.Ε. με αρκετά αιχμηρές τοποθετήσεις κατά του Μποτζο (BoJo) στο προσωπικό του προφίλ στο διαδίκτυο. Αυτό δεν στάθηκε βέβαια ικανό να αποτρέψει μια μικρή κουβέντα με τον Κρις να εκδηλώνει την άποψή του στον Μπόρις ο οποίος είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους επικρίσεις, ιδίως όταν συναντά ανθρώπους που διαμένουν εκτός Μ.Β. η ζωή των οποίων θα δυσκολέψει μετά το Brexit.

«Μας αρέσει ο αδερφός σου ο Τζό πάντως» του είπε ο Κρις, προκαλώντας αμηχανία στον πρώην υπουργό Εξωτερικών καθώς ο μικρότερος αδερφός του παραιτήθηκε πρόσφατα από τη θέση του υπουργού Μεταφορών της Μ.Βρετανίας επικρίνοντας την πρόταση της Τερέσα Μέι για την έξοδο από την Ε.Ε. και παίρνοντας θέση υπέρ ενός νέου δημοψηφίσματος στη χώρα.

Ο Τζόνσον ωστόσο εμφανίστηκε καθησυχαστικός απαντώντας του ότι «όλα θα πάνε καλά» με τον πρώην αστυνομικό να του ανταπαντά πως «εννοείται πως θα πάνε όλα καλά, αφού δεν θα φύγουμε τελικά, αλλά ας μην συζητήσουμε γι' αυτό τώρα...» με τον καθένα να επιστρέφει στην παρέα του.
Μιλώντας στο «magnesianews.gr» η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας κα Αφροδίτη, είπε πως δεν αντιλήφθηκε την ταυτότητα του ζευγαριού που έτρωγε διακριτικά δίπλα στο τζάκι. Όπως μας είπε οι δυο τους ήταν χαλαροί και πρόσχαροι με τους άλλους Βρετανούς που τους αναγνώρισαν, ενώ δοκίμασαν τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, χοιρινό στο πήλινο και κόκκινο χύμα κρασί, ενώ για σαλάτα προτίμησαν μπρόκολο και...το αγαπημένο τζατζίκι του Μπορίς.

Παρά την πολιτική αντιπαλότητα το κλίμα παρέμεινε θερμό, με τους συνδαιτημόνες να αστειεύονται μεταξύ τους μέχρι την ώρα που ο Τζόνσον με τη συνοδό του αποφάσισαν να επιστέψουν στη βάση τους. Συνηθισμένος να βλέπει το Νότιο Πήλιο το καλοκαίρι ο Τζόνσον ρωτούσε αν είναι έτσι συνήθως ο καιρός τον χειμώνα εκεί και στη συνέχεια ζήτησε κατευθύνσεις για το πώς θα βρει το καλντερίμι προκειμένου να κατευθυνθεί προς τη Μηλίνα.
H Kάρι Σίμοντς θεωρήθηκε πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο του Μπόρις

Περιγράφοντας το σκηνικό στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Κρις θυμήθηκε ότι είχε στείλει επιστολή στον Τζόνσον την εποχή που ήταν Δήμαρχος Λονδίνου, προκειμένου να βοηθήσει στην καμπάνια υπέρ της σύνδεσης Βόλου-Λονδίνου μέσω της Easyjet με πενιχρά δυστυχώς αποτελέσματα. Το πλήρωμα το χρόνου ήρθε βέβαια και οι κόποι απέδωσαν καρπούς καθώς η σύνδεση πλέον είναι υπαρκτή βοηθώντας στην τουριστική ανάπτυξη της Μαγνησίας.

Πηγή: www.magnesianews.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline