Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:42:22

Το περίεργο τραπέζι του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο -Παρήγγειλε 300 μπέργκερ

Χωρίς προσωπικό έμεινε ο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο ίδιος να επιμεληθεί το μενού. Το προσωπικό πήρε άδεια άνευ αποδοχών λόγω του shutdown στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και της επιμονής του Τραμπ να ζητά χρηματοδότηση για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό προκειμένου να αντιμετωπίσει το κύμα μεταναστών μέσω της χώρας αυτής.

Ετσι, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υποδέχτηκε τους παίχτες της ομάδας φούτμπολ του πανεπιστημίου του Κλέμσον και τους «σέρβιρε» μπέργκερ, καθώς δεν είχε κανέναν να του μαγειρέψει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ γέμισε μία μεγάλη τραπεζαρία στον Λευκό Οίκό με 300 μπέργκερ από McDonald's, Wendy's, Burger King's, πατάτες, πίτσα και σαλάτες.

Ο Τραμπ δεν δίστασε να κάνει και πλάκα με την απόφασή του να παραγγείλει μπέργκερ,λέγοντας ότι «υποδεχόμαστε ορισμένους μεγαλόσωμους ανθρώπους που τους αρέσει το φαγητό. Οπότε θα περάσουμε καλά».
Μάλιστα στην ερώτηση αν προτιμά McDonald's ή Wendy's, ο Τραμπ δεν δίστασε αν απαντήσει «αν είναι αμερικανικό μου αρέσει. Όλα αυτά είναι αμερικανικά προϊόντα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline