Τρίτη 16 Απριλίου 2024  07:26:44

Ο διατροφολόγος των τοπ μόντελς και πως να είναι καλλίγραμμες

Μερικές από τις διάσημες πελάτισσές του είναι οι αδερφές Χαντίντ και η Αντριάνα Λίμα. Το να δείχνουμε και να νιώθουμε σαν μοντέλο της Victoria's Secret είναι σίγουρα κάτι που όλες θα θέλαμε να επιτύχουμε, ακόμη και αν δεν είναι κάτι ρεαλιστικό.

Και ενώ η Bella Hadid δεν μία γυναίκα στην οποία μπορούμε εύκολα να μοιάσουμε, ο διαιτολόγος της, Δρ. Charles Passler, έχει αποκαλύψει ότι να να τρέφεται κανείς όπως τα μοντέλα είναι εφικτό, ειδικά αν επιθυμείτε να υιοθετήσετε μερικές υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Ο Passler, ο οποίος συνεργάζεται με τις Hadid, Adriana Lima και Naomi Watts, αποκαλύπτει τις συμβουλές του για τη διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής, κλειδί για την οποία είναι μια ισορροπημένη προσέγγιση στα τρόφιμα και πολλά υγιή λίπη.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση, καθώς οι περισσότερες διασημότητες πρέπει να έχουν μια συγκεκριμένη σύνθεση σώματος», λέει ο Passler. «Ο στόχος μου είναι να τις βοηθήσω να διατηρήσουν τη σωστή σύνθεση σώματος 365 ημέρες το χρόνο, ώστε να είναι σίγουρες ότι θα χωρέσουν σε ένα φόρεμα ή μπικίνι».

Ο Passler πιστεύει σε μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, που περιλαμβάνει πρωτεΐνες και λίπη, αλλά επικεντρώνεται στα σωστά λίπη και στα μη αμυλούχα λαχανικά.
«Χρειάζεται επαρκής πρωτεΐνη, επαρκές λίπος και πολλά μη αμυλούχα λαχανικά » λέει ο Passler.

Όσον αφορά στους υδατάνθρακες, ο Passler σημειώνει ότι το σώμα τους διασπά πρώτους, επομένως αποκλείοντας ή περιορίζοντας τους υδατάνθρακες, το σώμα μπορεί να επικεντρωθεί στις πρωτεΐνες ή τα λίπη για καύσιμα.

«Αν τρώτε πολλούς υδατάνθρακες, το σώμα θα χρησιμοποιήσει πρώτα τους υδατάνθρακες για καύσιμα», λέει. «Το σώμα αγαπά τη χρήση υδατανθράκων για καύσιμα. Έτσι πρόκειται να αξιοποιήσει πρώτα όλους αυτούς τους υδατάνθρακες και εάν δεν χρειάζεστε πλέον καύσιμο, το σώμα θα μετατρέψει απλώς τις επιπλέον θερμίδες από το λίπος και την πρωτεΐνη σε σωματικό λίπος.

Με λίγα λόγια, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και καταναλώνοντας πρωτεΐνη και λίπος, δεν περιορίζετε μόνο τις θερμίδες σας, αλλά διατηρείτε την ενέργεια σας σταθερή».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline