Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:31:25

Πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής ο Μέσι, παίρνει τα... διπλά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Είναι ο καλύτερος και παίρνει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον! Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η «Equipe» έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στον κόσμο!

Και όχι απλά τα περισσότερα από κάθε άλλον αλλά σχεδόν τα... διπλά από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και... αντίζηλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο! Συγκεκριμένα, ο Μέσι βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας καθώς λαμβάνει 8,3 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα χωρίς, βέβαια, να υπολογίζονται τα χρήματα για την εφορία!

Σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια παρακάτω βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, βάζοντας 4,6 εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη του τον μήνα, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον Αντουάν Γκριζμάν με 3,3 εκ. ευρώ, ο οποίος εξασφάλισε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο από την Ατλέτικο τον περασμένο καλοκαίρι μετά και τις φήμες περί συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα!

Για να φτάσουμε δε, να βρούμε έναν ποδοσφαιριστή από την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, πρέπει να πάμε στην 8η θέση με τον Αλέξις Σάντσες να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο Νησί.

Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές:

Λιονέλ Μέσι (8,3 εκατομμύρια ευρώ)
Κριστιάνο Ρονάλντο (4,6 εκατομμύρια ευρώ)
Αντουάν Γκριζμάν (3,3 εκατομμύρια ευρώ)
Νεϊμάρ (3,06 εκατομμύρια ευρώ)
Λουίς Σουάρες (2,9 εκατομμύρια ευρώ)
Γκάρεθ Μπέιλ (2,5 εκατομμύρια ευρώ)
Φελίπε Κουτίνιο (2,3 εκατομμύρια ευρώ)
Αλέξις Σάντσες (2,28 εκατομμύρια ευρώ)
Κιλιάν Εμπαπέ (1,73 εκατομμύρια ευρώ)
Μεσούτ Εζίλ (1,6 εκατομμύρια ευρώ)

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline