Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  09:10:15

Έκφυλος παιδοβιαστής ο Μάικλ Τζάκσον -«Με αγκαλιές και χάδια, μου έκανε στοματικό σεξ και μετά μου έδειξε πώς να κάνω και σ' αυτόν». Μεγάλα τα πλήγματα στη φήμη του. Κύριο

Μαρτυρίες, που σοκάρουν από τα θύματά του, τα οποία παραπλανούσε και κακοποιούσε συστηματικά, όπως έχουν καταθέσει παράλληλα και παλαιότερα και μέλη του υπηρετικού και άλλου προσωπικού.

Φρίκη και αποστροφή προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν τον φως της δημοσιότητας, οι οποίες αφορούν το «μαύρο» παρελθόν του Μάικλ Τζάκσον.

Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν του τραγουδιστή, έρχονται να αμαυρώσουν την εικόνα του βασιλιά της ποπ.
Αυτή τη φορά πρόκειται για τους Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ, οι οποίοι είναι οι «πρωταγωνιστές» του αμφιλεγόμενου ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στην αμερικανική και βρετανική τηλεόραση, στο HBO και το Channel 4 αντίστοι

Όλο και περισσότερες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως για τη σεξουαλική κακοποίηση στην οποία φέρεται να υπέβαλε δύο νεαρούς θαυμαστές του ο Μάικλ Τζάκσον, όταν εκείνοι ήταν ακόμα παιδιά και επισκέπτονταν το ράντσο του, τη διάσημη Neverland.
O Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ, δύο από τα θύματα του Μάικλ Τζάκσον που αποφάσισαν να μιλήσουν on camera για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν ως παιδιά από τον βασιλιά της ποπ, ισχυρίζονται ότι ο Μάικλ Τζάκσον προσέγγισε φιλικά τους ίδιους και τις οικογένειές τους όταν εκείνοι ήταν 7 και 10 ετών αντίστοιχα.
Έτσι έγινε η προσέγγιση, τα παιδιά ήρθαν πιο κοντά με τον Μάικλ Τζάκσον, φιλοξενήθηκαν στο ράντσο του και εκεί ο βασιλιάς της ποπ τους έστησε την παγίδα.

Φιλοδωρώντας τους γονείς με εισιτήρια και δώρα πολυτελείας, κρατούσε τα παιδιά μόνα τους στο ράντσο του και το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής αμέλειας ήταν αυτή η τραυματική εμπειρία.
Οι δύο άνδρες υποστηρίζουν ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον τραγουδιστή επί πολλά χρόνια, μέχρι να φτάσουν στην εφηβεία.

Μιλώντας στο «CBS This Morning», ο Ρόμπσον περιέγραψε πώς ένιωσε όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το ράντσο του ειδώλου του στη Σάντα Μπάρμπαρα, όταν ήταν μικρός. «Ήταν το πιο μαγικό πράγμα που είχα δει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο τραγουδιστής τού πρότεινε αμέσως να τον φιλοξενήσει, αρχικά με την οικογένειά του και έπειτα μόνο του.

«Ήδη από την πρώτη ή τη δεύτερη νύχτα που μείναμε μόνοι εγώ και ο Μάικλ Τζάκσον στη Neverland, τα βράδια άρχισαν να αλλάζουν. Όλα ξεκίνησαν, αν θυμάμαι καλά, με τον Μάικλ να απλώνει τα χέρια του και να αγγίζει τα πόδια και τον καβάλο μου πάνω από το παντελόνι. Μετά μου έκανε στοματικό σεξ και μου έδειξε σιγά σιγά πώς να κάνω το ίδιο σε εκείνον», ανέφερε ο 36χρονος σήμερα χορογράφος. Όπως εξήγησε, τις προηγούμενες μέρες ο τραγουδιστής είχε φροντίσει να δημιουργήσει μια σωματική οικειότητα, χαϊδεύοντας συνέχεια το κεφάλι του παιδιού και αγκαλιάζοντάς το.

Ο Μάικλ Τζάκσον έλεγε στον Ρόμπσον ότι «ο Θεός τούς είχε φέρει κοντά» και ότι όλα όσα έκαναν στο κρεβάτι ήταν απλώς «μια έκφραση της αγάπης που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον».

Ανάλογες οι περιγαφές και του Τζέιμς Σέιφτσακ. Ο Σέιφτσακ, που είχε γνωρίζει τον Τζάκσον στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού της Pepsi, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής «του έδειξε πώς να αυνανίζεται». «Όλα ξεκίνησαν με ένα γαλλικό φιλί και σιγά σιγά φτάσαμε στο στοματικό σεξ», είπε.
Το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου στο HBO. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη των δύο ανδρών στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline